Тьома Воздухан
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 1 Кві 2025
- Дописи
- 69
- Реакції
- 60
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: тьома елем
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Кєлліні
3. Суть оскарження:
Я розумію, що через мою поведінку на сервері могли виникнути непорозуміння, і хочу вибачитись за всі свої дії, які могли порушити правила. Це було зроблено без будь-якого злого наміру, але я розумію, що навіть ненавмисні порушення можуть шкодити іншими гравцями та атмосфері гри.
Я щиро каюся за свою неадекватність, яка мала місце на сервері. Обіцяю, що буду уважніше ставитись до правил у майбутньому і прикладу більше зусиль, щоб бути корисним учасником спільноти.
Я дуже ціную цей сервер і насправді хочу повернутися до гри. Будь ласка, розгляньте моє прохання та дайте мені шанс виправитись.
Дякую за розгляд моєї ситуації.
5. Дата порушення: 02.04.2026
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Кєлліні
3. Суть оскарження:
Шановна адміністраціє 02 серверу,
Я звертаюсь до вас із щирим проханням переглянути моє блокування на сервері. Я усвідомлюю, що мої дії могли бути неправильно сприйняті, і визнаю свою провину. Хотів би пояснити ситуацію та попросити про можливість виправити свої помилки.Я розумію, що через мою поведінку на сервері могли виникнути непорозуміння, і хочу вибачитись за всі свої дії, які могли порушити правила. Це було зроблено без будь-якого злого наміру, але я розумію, що навіть ненавмисні порушення можуть шкодити іншими гравцями та атмосфері гри.
Я щиро каюся за свою неадекватність, яка мала місце на сервері. Обіцяю, що буду уважніше ставитись до правил у майбутньому і прикладу більше зусиль, щоб бути корисним учасником спільноти.
Я дуже ціную цей сервер і насправді хочу повернутися до гри. Будь ласка, розгляньте моє прохання та дайте мені шанс виправитись.
Дякую за розгляд моєї ситуації.
З найкращими побажаннями,
Тьома Елем
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут або тутТьома Елем
5. Дата порушення: 02.04.2026
Останнє редагування модератором: