Відмовлено Для Зга-Га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Петров 06

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Чер 2024
Дописи
64
Реакції
94
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Леха Решет
2. Нікнейм адміністратора:Даня Охрімчук
3. Суть скарги:Доброго дня, шановна адміністрація 05 сервера. Звертаюся до вас із проханням переглянути моє блокування. Я повністю усвідомлюю, що з мого боку могло бути порушення правил серверу, і щиро шкодую про свій вчинок. На момент ситуації я не до кінця обдумав свої дії, але зараз розумію, що був неправий. Хочу запевнити вас, що я зробив відповідні висновки та більше не допущу подібних порушень у майбутньому. Я поважаю правила серверу та працю адміністрації, і готовий надалі дотримуватись усіх встановлених норм. Цей сервер для мене дійсно важливий — тут я проводжу свій вільний час, спілкуюся з гравцями та отримую задоволення від гри. Саме тому мені б дуже хотілося отримати ще один шанс і довести, що я можу грати чесно та без порушень. Прошу вас поставитися з розумінням до моєї ситуації та, за можливості, скоротити термін блокування або зняти його. Я готовий понести покарання, якщо це необхідно, але дуже сподіваюся на пом’якшення рішення. Дякую за ваш час та розгляд моєї заявки.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://ibb.co/HL0mSFy9
5. Дата порушення:-

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,799
Реакції
2,015
Бали
253
Вітаю, покарання Вам видане вірно та на мінімальний термін. Відбувайте покарання

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі