Марічка Чарівна
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 30 Кві 2023
- Дописи
- 13
- Реакції
- 83
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Марічка Чарівна (98330)
2. Нікнейм порушника: Олег Холанд (116701)
3. Суть скарги:
Ситуація наступна: я домовилася зі своїм знайомим, Даніелем Грозою, про купівлю автомобіля Tesla. Я переказала йому кошти у розмірі 230 мільйонів і попросила тимчасово потримати автомобіль, поки звільню слот.
У день, коли я звернулася, щоб забрати Tesla, Даніель повідомив, що саме сьогодні придбав Bugatti і, через відсутність слоту, передав мою Tesla іншому гравцю — Олегу Холанду, який мав передати її мені.
Коли я спробувала зв’язатися з Олегом через Discord, виявилось, що я у нього заблокована. Даніель Гроза також повідомив, що він у нього в блокуванні. Більше того, він показав мені, що в Discord виставлено Олегом ця Tesla за 265 мільйонів.
У підсумку:
Tesla була продана без мого відома
кошти (230 мільйонів) мені не повернули
зв’язок зі мною був заблокований
На момент події я діяла на довірі, тому не маю інших доказів, окрім переписки в Discord, і раніше скаргу не подавала.
Однак сьогодні в іншій із тем на форумі гравець сам підтвердив, що забрав мою Tesla та продав її, при цьому не повернув мені ні автомобіль, ні кошти. Це єдиний мій доказ з офіційного джерела, оскільки форум є офіційним джерелом гри, і прошу адміністрацію звернути на це особливу увагу.
Інших доказів, на жаль, я не маю.
Я додаю скріншоти з цієї теми як підтвердження та дуже прошу взяти їх до уваги при розгляді справи та прийняти зізнання гравця на форумі, як доказ порушення.
Прошу:
Розглянути дану ситуацію та надані докази
Притягнути винного гравця до відповідальності згідно правил GTA Ukraine
Компенсувати мені суму у розмірі 230 мільйонів з рахунку порушника
Сподіваюся на справедливе вирішення ситуації.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): додаю скрини з форуму
5. Дата порушення: 06.01.2026
2. Нікнейм порушника: Олег Холанд (116701)
3. Суть скарги:
Ситуація наступна: я домовилася зі своїм знайомим, Даніелем Грозою, про купівлю автомобіля Tesla. Я переказала йому кошти у розмірі 230 мільйонів і попросила тимчасово потримати автомобіль, поки звільню слот.
У день, коли я звернулася, щоб забрати Tesla, Даніель повідомив, що саме сьогодні придбав Bugatti і, через відсутність слоту, передав мою Tesla іншому гравцю — Олегу Холанду, який мав передати її мені.
Коли я спробувала зв’язатися з Олегом через Discord, виявилось, що я у нього заблокована. Даніель Гроза також повідомив, що він у нього в блокуванні. Більше того, він показав мені, що в Discord виставлено Олегом ця Tesla за 265 мільйонів.
У підсумку:
Tesla була продана без мого відома
кошти (230 мільйонів) мені не повернули
зв’язок зі мною був заблокований
На момент події я діяла на довірі, тому не маю інших доказів, окрім переписки в Discord, і раніше скаргу не подавала.
Однак сьогодні в іншій із тем на форумі гравець сам підтвердив, що забрав мою Tesla та продав її, при цьому не повернув мені ні автомобіль, ні кошти. Це єдиний мій доказ з офіційного джерела, оскільки форум є офіційним джерелом гри, і прошу адміністрацію звернути на це особливу увагу.
Інших доказів, на жаль, я не маю.
Я додаю скріншоти з цієї теми як підтвердження та дуже прошу взяти їх до уваги при розгляді справи та прийняти зізнання гравця на форумі, як доказ порушення.
Прошу:
Розглянути дану ситуацію та надані докази
Притягнути винного гравця до відповідальності згідно правил GTA Ukraine
Компенсувати мені суму у розмірі 230 мільйонів з рахунку порушника
Сподіваюся на справедливе вирішення ситуації.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): додаю скрини з форуму
5. Дата порушення: 06.01.2026
Вкладення
-
111.jpg632.3 Кб · Перегляди: 69 -
222.jpg654.8 Кб · Перегляди: 68 -
333.jpg782.4 Кб · Перегляди: 55 -
444.jpg782.4 Кб · Перегляди: 48 -
555.jpg558 Кб · Перегляди: 45 -
666.jpg574.3 Кб · Перегляди: 42 -
777.jpg585.9 Кб · Перегляди: 45 -
888.jpg648.1 Кб · Перегляди: 48 -