Зачинено Привласнення майна шахрайським способом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марічка Чарівна

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Кві 2023
Дописи
13
Реакції
83
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Марічка Чарівна (98330)
2. Нікнейм порушника: Олег Холанд (116701)
3. Суть скарги:

Ситуація наступна: я домовилася зі своїм знайомим, Даніелем Грозою, про купівлю автомобіля Tesla. Я переказала йому кошти у розмірі 230 мільйонів і попросила тимчасово потримати автомобіль, поки звільню слот.

У день, коли я звернулася, щоб забрати Tesla, Даніель повідомив, що саме сьогодні придбав Bugatti і, через відсутність слоту, передав мою Tesla іншому гравцю — Олегу Холанду, який мав передати її мені.

Коли я спробувала зв’язатися з Олегом через Discord, виявилось, що я у нього заблокована. Даніель Гроза також повідомив, що він у нього в блокуванні. Більше того, він показав мені, що в Discord виставлено Олегом ця Tesla за 265 мільйонів.

У підсумку:

Tesla була продана без мого відома

кошти (230 мільйонів) мені не повернули

зв’язок зі мною був заблокований

На момент події я діяла на довірі, тому не маю інших доказів, окрім переписки в Discord, і раніше скаргу не подавала.

Однак сьогодні в іншій із тем на форумі гравець сам підтвердив, що забрав мою Tesla та продав її, при цьому не повернув мені ні автомобіль, ні кошти. Це єдиний мій доказ з офіційного джерела, оскільки форум є офіційним джерелом гри, і прошу адміністрацію звернути на це особливу увагу.

Інших доказів, на жаль, я не маю.

Я додаю скріншоти з цієї теми як підтвердження та дуже прошу взяти їх до уваги при розгляді справи та прийняти зізнання гравця на форумі, як доказ порушення.

Прошу:

Розглянути дану ситуацію та надані докази

Притягнути винного гравця до відповідальності згідно правил GTA Ukraine

Компенсувати мені суму у розмірі 230 мільйонів з рахунку порушника

Сподіваюся на справедливе вирішення ситуації.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): додаю скрини з форуму

5. Дата порушення: 06.01.2026

Вкладення

• 111.jpg
    111.jpg
    632.3 Кб · Перегляди: 69
  • 222.jpg
    222.jpg
    654.8 Кб · Перегляди: 68
  • 333.jpg
    333.jpg
    782.4 Кб · Перегляди: 55
  • 444.jpg
    444.jpg
    782.4 Кб · Перегляди: 48
  • 555.jpg
    555.jpg
    558 Кб · Перегляди: 45
  • 666.jpg
    666.jpg
    574.3 Кб · Перегляди: 42
  • 777.jpg
    777.jpg
    585.9 Кб · Перегляди: 45
  • 888.jpg
    888.jpg
    648.1 Кб · Перегляди: 48
  • 999.jpg
    999.jpg
    576.9 Кб · Перегляди: 45
  • 101010.jpg
    101010.jpg
    606.1 Кб · Перегляди: 71
Останнє редагування:

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,672
Реакції
547
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу детально та ознайомився з матеріалами які були надані та рішенням ГА стосовно того що додатковий контекст взятий до уваги. Тако ж дивлячись на те що гравець сам не заперечує факт продажу даного ТЗ на офіційному форумі, тому це можна рахувати як доказ та зізнання та висміювання гравця що він їм довіряв. Та стверджує що- це є збагаченням за рахунок чужого майна який гравцю не належав, бо йому був потрібен вільний слот для авто, але це не є поясненням стосовно проданого не власного майна та не пояснює того чому гравець який мав отримати дане ТЗ, був заблокований порушником. Це пояснює то що порушник хотів збагатиться на чужому майну яке йому надали для передачі,гравцем Данієль Гроза.
Тому гравець 116701 отримує блокування на 6000 до оскарження і пояснення як саме отримав дане ТЗ. ГА/ЗГА.
Гравець 98330 готовий закрити цю справу, якщо гравець 116701 поверне їй кошти які отримав з продажу Tesla Semi, а саме що найменше 230.000.000.
Гравець повернув кошти гравцю 98330 тому покарання було онульовано.
Не порушуйте та шануйте гравців з якими ви на проекті.

Зачинено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі