Дениска Туман
Новий гравець
- Реєстрування
- 30 Жов 2025
- Дописи
- 18
- Реакції
- 4
- Бали
- 8
1. Особистий нік-нейм: Дениска Туман 234575
2. Нік-нейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги: У мене забагався сертифікат з зимового батлпаса (авто з закордону) 26.02.2026. Я просто не зміг купити авто в автосалоні хоча гроші у відповідній кількості були та гаражне вільне місце під авто (товари у бізнесі також). Звернувся за допомогою до адміністраторів через репорт і мені сказали звернутися до тестерів, а саме до Алекса Коваленко. Ця людина поцікавилась моєю проблемою нічим не допомогла та перенаправила мене до головного тестера Міхаїла. Із-за світла у мене вийшло не одразу зайти але потім як домовились він просто перестав відповідати. Також у мене взяла заявку до тех підтримки адміністратор Вікторія Ведмідь. До неї питань нема. Але після неї я звернувся напряму до тех підтримки (після очікування 4-5 днів), і там мені відповіли що питанням займаються, очікуйте. А на питання скільки очікувати мені відповіли (не можемо вам точно сказати).
Сьогодні вже 13.03.2026 і проблема досі не вирішена.
Допоможіть будь ласка вирішити дане питання або пришвидшити вирішення.
Дякую за розуміння.
4. Скріншоти усіх розмов прикріпив:
2. Нік-нейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги: У мене забагався сертифікат з зимового батлпаса (авто з закордону) 26.02.2026. Я просто не зміг купити авто в автосалоні хоча гроші у відповідній кількості були та гаражне вільне місце під авто (товари у бізнесі також). Звернувся за допомогою до адміністраторів через репорт і мені сказали звернутися до тестерів, а саме до Алекса Коваленко. Ця людина поцікавилась моєю проблемою нічим не допомогла та перенаправила мене до головного тестера Міхаїла. Із-за світла у мене вийшло не одразу зайти але потім як домовились він просто перестав відповідати. Також у мене взяла заявку до тех підтримки адміністратор Вікторія Ведмідь. До неї питань нема. Але після неї я звернувся напряму до тех підтримки (після очікування 4-5 днів), і там мені відповіли що питанням займаються, очікуйте. А на питання скільки очікувати мені відповіли (не можемо вам точно сказати).
Сьогодні вже 13.03.2026 і проблема досі не вирішена.
Допоможіть будь ласка вирішити дане питання або пришвидшити вирішення.
Дякую за розуміння.
4. Скріншоти усіх розмов прикріпив:
Вкладення
-
IMG_1130.jpeg274.6 Кб · Перегляди: 82 -
IMG_1131.jpeg278.1 Кб · Перегляди: 80 -
IMG_1132.jpeg271.1 Кб · Перегляди: 80 -
IMG_1135.jpeg163.6 Кб · Перегляди: 78 -
IMG_1136.jpeg181.8 Кб · Перегляди: 77 -
IMG_1140.jpeg272.1 Кб · Перегляди: 73 -
IMG_1141.jpeg280 Кб · Перегляди: 71 -
IMG_1142.jpeg298.1 Кб · Перегляди: 84