Розглянуто Очікую відповіді від Керівника UKRAINE GTA Олега Галицького. ГА/ЗГА я відповідь вже почула (прошу не відповідати на цю скаргу).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,166
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Ольга Княгиня
2. Нікнейм адміністратора: Очікую відповіді від Керівника UKRAINE GTA Олега Галицького. ГА/ЗГА я відповідь вже почула (прошу не відповідати на цю скаргу).
3. Суть скарги:
Я звертаюся до Вас із офіційною скаргою на адміністратора сервера 04 - Дениса Дрейка, у зв’язку з грубим порушенням правил адміністрації, зловживанням повноваженнями та неприйнятною поведінкою.
Суть ситуації:
Адміністратор Денис Дрейк опублікував відео у TikTok (акаунт є відкритим та публічним) , в якому зафіксовано моє спілкування у Discord серверу UKRAINE GTA (сервер 04). У цьому відео він видає мені покарання (мут) та супроводжує це образливим підписом:
"Інструкція що робити коли собака гавкає. Користуйтесь! Не слухайте гавкіт обісраної собаки"
Дане відео набрало понад 7000 переглядів та значну кількість поширень, що призвело до мого публічного приниження, дискредитації як гравця, а також підриває авторитет адміністрації в цілому.
Вважаю, що такими діями адміністратор грубо порушив правила, зокрема:

• п. 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. ;
  • п. 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" ;
  • п. 4.1 -адміністратор є офіційним представником сервера та має бути гарантом дотримання правил, а не їх порушником;
  • п. 4.4 -адміністратор зобов’язаний підпорядковуватись усім правилам сервера та внутрішньому статуту, чого в даному випадку дотримано не було.
  • принцип коректної та ввічливої поведінки адміністрації по відношенню до гравців як у грі, так і в соціальних мережах, був повністю порушений.
Адміністратор, який повинен бути прикладом для гравців, дозволяє собі публічні образи, висміювання та використання службового становища для приниження гравця, ще й за межами гри.
Окремо хочу звернути увагу на ситуацію з покаранням. Адміністратор міг понести покарання тільки у вигляді 1 догани (точно невідомо). Але судячи з складної ситуації з адміністраторами то це цілком ймовірно. Вважаю таке покарання недостатнім та таким, що не відповідає тяжкості порушення.
Згідно правил, гравцям суворо заборонено проявляти неповагу до адміністрації. У даному випадку адміністратор сам дозволяє собі грубі образи, що створює очевидні подвійні стандарти та підриває довіру до всієї адміністрації проєкту.
Особливо наголошую:

• образа була публічною та навмисною;
  • матеріал був розповсюджений у соціальних мережах (TikTok);
  • ситуація отримала розголос і шкодить репутації проєкту;
  • адміністратор діяв усвідомлено, що є прямим порушенням його обов’язків як представника адміністрації.
Таким чином, адміністратор не лише порушив правила, а й повністю суперечить своїй ролі, визначеній пунктом 4.1 -бути гарантом порядку та прикладом для гравців.
Вважаю, що адміністратор, який допускає подібну поведінку, не може залишатися представником адміністрації.
Прошу:

1. Провести повторну та об’єктивну перевірку даної ситуації.
  2. Переглянути рішення щодо покарання адміністратора.
  3. Застосувати максимально суворе покарання - зняття з посади адміністратора за дискредитацію проєкту та грубе порушення правил
Дана ситуація є для мене глибоко образливою та принизливою. Я не заслуговую на подібні образи, тим більше з боку адміністратора, який повинен бути прикладом поважного ставлення до гравців.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відео, доказ, доказ , посилання на відео.
5. Дата порушення: 19.03.2026

Денис Дрейк

Досвідчений гравець | Північна Україна
Реєстрування
20 Лют 2024
Дописи
176
Реакції
138
Бали
48
Доброго дня.

Хочу перш за все щиро та публічно вибачитися за ситуацію, яка склалася. Я повністю визнаю свою помилку та розумію, що моя поведінка в даному випадку була неприпустимою для адміністратора.

Відео, про яке йдеться у скарзі, дійсно було опубліковане мною, і його зміст, а особливо підпис, є образливими. Незважаючи на те, що це було зроблено у жартівливому форматі, зараз я чітко усвідомлюю, що подібний “гумор” є недоречним і може принизити гравця. Це було неправильно з мого боку.

Я розумію, що як адміністратор я представляю проєкт не лише в межах гри чи Discord, а й у будь-якому публічному просторі. У цій ситуації я не дотримався стандартів поведінки, які сам же повинен забезпечувати, і тим самим підвів як гравців, так і адміністрацію в цілому.

Мені щиро прикро, що своїми діями я образив гравця, спричинив негативні емоції та створив ситуацію, яка могла зашкодити репутації проєкту. Я розумію, що навіть якщо це не було моєю метою, сам факт такої публікації є неприйнятним.

Окремо хочу зазначити, що зі мною вже була проведена серйозна розмова з боку керівництва проєкту (ГА та ЗГА), під час якої мені чітко пояснили неприпустимість подібної поведінки. Я отримав відповідне покарання та повністю його прийняв, без заперечень, оскільки розумію його обґрунтованість.

Я зробив для себе висновки і гарантую, що подібна ситуація більше не повториться. Надалі я буду значно уважніше ставитися до своєї поведінки як адміністратора, особливо у публічному просторі.

Відео вже видалено, і я повністю відмовлюсь від подібного формату контенту, який може образити інших гравців або кинути тінь на адміністрацію.

Також хочу уточнити, що я не видавав покарання в офіційному порядку. Мут, який був застосований, мав виключно технічний характер і використовувався мною для власної зручності, без наміру покарати або проявити упередженість.

Водночас я повністю усвідомлюю, що мої подальші дії, зокрема публікація відео, є неприпустимими та нівелюють будь-які пояснення щодо цієї ситуації. Саме за це я щиро прошу вибачення.

Ще раз приношу щирі вибачення гравцю за образу, а також керівництву проєкту за ситуацію, яку я допустив.

Прошу врахувати моє повне визнання провини, вже отримане покарання та зроблені висновки при прийнятті остаточного рішення.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі