Розглянуто Для керівника проекту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Варя Квітка

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
145
Реакції
182
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Варя Квітка
2. Нікнейм адміністратора: невідомо
3. Суть скарги: Пене керівник проекту, звертаюся до Вас аби розібратися в наступній ситуації. Я є власником Б/У ринку з самого початку серверу, товари завжди замовляю справно та вчасно, про наявність товарів дбаю навіть коли зайнята своїм особистим життям, розуміючи, що мій бізнес є досить відвідуваним та унікальним на сервері.
Але трапляються випадки, коли товари швидко закінчуються й вчора сталася така ситуація, що вони вчергове закінчилися, про що мені мій знайомий повідомив в особистих повідомленнях в ТГ. Як тільки з'явилась можливість, я відразу зайшла до гри, щоб замовити товар, та побачила що товари є в наявності, що мене дуже здивувало.
Тоді я звернулася до ГА в особисті повідомлення, з цілком доречним запитанням "Як так вийшло, щоб без мого відома мені замовили товар, та списали кошти ?" . ГА підтвердив, що дійсно було поповнення бізнесу ( агрументувавши це тим, що поступила скарга і потрібно було щось робити), а от скільки саме було списано він сказати не може, бо не він робив замовлення !!!
Візьмемо до прикладу ще один бізнес - Тюнінг м.Києва. Неодноразово чула від гравців, читала на форумі скарги, що цей бізнес функціонує з порушеннями. Часто немає товарів на складі. ... Я можу озвучити ще кілька " проблемних" бізнесів, власники яких не приділяють достатньо уваги своїм бізнесам, цим самим псуючи приємну і комфортну гру на сервері. А тепер в мене питання : чому адміни не поповняють тюнінг, та решту бізнесів які простоюють, так як зробили вчора з Б/У ринком??
Щоб продати свій автомобіль також є послуга : продаж державі, а щоб придбати авто - салони автомоілів. Те, що товарів не було на бізнесі кілька годин не є приводом для вчинення таких дій адміністрацією серверу!
Тому моє обурення є цілком зрозумілим:
По-перше, навіщо взагалі втручатись в ігровий процес та розпоряджатись моїми коштами, вирішуючи по якій ціні замовляти товар?
По-друге : мені цікаво як часто проводяться такі дії?
По - третє я завжди на звязку. Коли відбувається така ситуація гравці постійно написують мені в діскорд, тегають в чатах і просять замовити товари. Мій бізнес від сили був 2-3 години без товару, хоча впевнена що навіть менше. Нижче продублюю правила про бізнеси:
10. Положення про бізнес :
10.1. У разі, якщо власник бізнесу не буде поповнювати його протягом 7 днів або тримати зачиненим - ця нерухомість буде передана державі.
10.2. Якщо власника найбільших та відвідуваних бізнесів або унікальних (Центральний ринок, Авто ринок (Б/У), Рієлторська агенція тощо) немає в онлайні протягом 5 днів, або бізнес є закритим, або бізнес не має товарів - адміністрація залишає за собою право конфіскувати бізнес. Неактив власника / некоректна робота бізнесу сумується, та анулюється станом на 1 число кожного місяця. | Конфіскація бізнесу Примітка 1: бізнес має бути відкритим від 6 годин, в проміжок з 9:00 до 21:00 за Києвом, при меншій кількості годин та систематичному порушенні цього правила (від трьох разів на місяць) застосовується покарання. Також вважається порушенням, якщо бізнес не має продукції.Примітка 2: якщо гравець не має можливості забезпечувати / поповнювати / утримувати відчиненим бізнес він має подбати про його роботу надалі, та вживати будь-яких заходів для забезпечення цього, наприклад, передати другу, оплатити оренду, забезпечити товари, щоб гравці мали змогу користуватись бізнесом тощо.Зауважте! Якщо трапилась неординарна або казусна ситуація гравець зобов'язаний попередити Головну адміністрацію сервера.Зауважте! Якщо бізнес було передано / продано тощо і бізнес не функціонує належним чином, описаним вище - також вважається порушенням даного правила, який сумується до порушень попереднього власника.
10.3. Власнику заборонено закривати бізнес протягом 24 годин з моменту оновлення сервера. | Конфіскація бізнесу Виходить адміністрація була не вправі втручатись та списувати мої кошти.
Прошу провести перевірку дій адміністатора, пояснити причину втручання в управління бізнесом без дозволу власника. У разі порушення - вжити відповідних заходів. Перевірити логи адміністратора, який займався, на предмет списання коштів, озвучити суму яка була списана з бізнеса та частоту таких " втручань" збоку адміністрації не тільки Б/У а можливо й інших бізнесів. Також прошу ознайомити адміністратора з правилами "Положення про бізнес"
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:18.03.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,025
Бали
253
Вітаю!

Оскільки до адміністрації надійшло багато звернень щодо відсутності товарів у автобазарі. Також ви не були в мережі протягом довгого часу та замовлення не здійснювали тому адміністрація здійснила поповнення товарів що відбувається у критичній ситуації.

З вас було списано 3 000 000 за поповнення товарів у бізнесі на 4 000 продукції

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі