Артемка Вейд
Форумний гєрой
- Реєстрування
- 10 Січ 2025
- Дописи
- 156
- Реакції
- 61
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм:Артемка Вейд
2. Нікнейм порушника:Джок Уікк(41605)+Николай Борщ(35053)
3. Назва клану порушника: Temshchiki+MIRAS
4. Суть скарги:дані гравці порушили правила пограбування,а саме:
Якщо спиратися на правила пограбування то вони порушили такі правила:
3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин (МОЖЛИВО)
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10,(попросив їх надати мені відео фіксацію з якою метою вони це робили,вони це проігронували,тобто я думаю її у них немає.)
3.9. Заборонено вбивати жертву, без вагомої причини або коли вона в стяжках. | Деморган 80 хвилин
Якщо спиратися на правила викрадення:
4.15. Вчинення викрадення гравцями, які не перебувають у кримінальному угрупуванні. | Деморган 40 хвилин
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.27. Убивство заручника без вагомих підстав. | Деморган 30 хвилин / Варн
Також якщо спиратися на Загалні правила UGTA
6.2.2. "MDM" - Massive DeathMatch - доведення трьох і більше гравців до несвідомого стану без вагомої IC причини. | Варн / Бан до 5 днів
Також,прошу адміністрацію
1.Запросити відео фіксацію у гравців.
2.Переглянути яка у них посада в клані(модер,лідер)
3.Зауважити той факт те що відігровок РП не було,ні в мікрофон ні в чаті!
4.Повернути майно яке в мене забрали(на відкаті видно)
Дякую за увагу!
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
6. Дата порушення:20.03.26
|__________________________Ukraine GTA __________________________|
2. Нікнейм порушника:Джок Уікк(41605)+Николай Борщ(35053)
3. Назва клану порушника: Temshchiki+MIRAS
4. Суть скарги:дані гравці порушили правила пограбування,а саме:
Якщо спиратися на правила пограбування то вони порушили такі правила:
3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин
3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин (МОЖЛИВО)
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10,(попросив їх надати мені відео фіксацію з якою метою вони це робили,вони це проігронували,тобто я думаю її у них немає.)
3.9. Заборонено вбивати жертву, без вагомої причини або коли вона в стяжках. | Деморган 80 хвилин
Якщо спиратися на правила викрадення:
4.15. Вчинення викрадення гравцями, які не перебувають у кримінальному угрупуванні. | Деморган 40 хвилин
4.17. Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. | Деморган 30 хвилин
4.27. Убивство заручника без вагомих підстав. | Деморган 30 хвилин / Варн
Також якщо спиратися на Загалні правила UGTA
6.2.2. "MDM" - Massive DeathMatch - доведення трьох і більше гравців до несвідомого стану без вагомої IC причини. | Варн / Бан до 5 днів
Також,прошу адміністрацію
1.Запросити відео фіксацію у гравців.
2.Переглянути яка у них посада в клані(модер,лідер)
3.Зауважити той факт те що відігровок РП не було,ні в мікрофон ні в чаті!
4.Повернути майно яке в мене забрали(на відкаті видно)
Дякую за увагу!
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
6. Дата порушення:20.03.26
|__________________________Ukraine GTA __________________________|