В очікуванні Петиція щодо покращення технічних характеристик автомобіля Lamborghini Urus

Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
23
Реакції
24
Бали
8
Шановна адміністраціє,

Я, як активний гравець проєкту, хочу звернутися з пропозицією щодо покращення ігрового балансу автомобілів преміум-класу, а саме — Lamborghini Urus.

На даний момент цей автомобіль у грі не повністю відповідає своїм реальним технічним характеристикам. У реальному житті Lamborghini Urus є одним із найшвидших SUV, що поєднує в собі потужність, динаміку та високу швидкість розгону. Однак у грі його прискорення виглядає заниженим у порівнянні з іншими транспортними засобами аналогічного класу.

Суть пропозиції:

Прошу розглянути можливість збільшення показника прискорення для Lamborghini Urus, щоб:

• наблизити його характеристики до реальних;

• підвищити баланс серед автомобілів преміум-класу;

• зробити геймплей більш реалістичним та цікавим.

Обґрунтування:

• У реальності розгін 0–100 км/год становить приблизно 2 секунди;

• Потужність двигуна перевищує 600 к.с.;

• У грі ці показники не відчуваються на практиці.

Вважаю, що дана зміна позитивно вплине на ігровий процес та задоволення гравців, які обирають цей автомобіль.

Дякую за увагу та сподіваюся на розгляд цієї пропозиції.

Вова Хаймер

Генерал ДКВС Західна Україна
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
139
Реакції
59
Бали
73
Шановна адміністраціє,

Я, як активний гравець проєкту, хочу звернутися з пропозицією щодо покращення ігрового балансу автомобілів преміум-класу, а саме — Lamborghini Urus.

На даний момент цей автомобіль у грі не повністю відповідає своїм реальним технічним характеристикам. У реальному житті Lamborghini Urus є одним із найшвидших SUV, що поєднує в собі потужність, динаміку та високу швидкість розгону. Однак у грі його прискорення виглядає заниженим у порівнянні з іншими транспортними засобами аналогічного класу.

Суть пропозиції:

Прошу розглянути можливість збільшення показника прискорення для Lamborghini Urus, щоб:

• наблизити його характеристики до реальних;

• підвищити баланс серед автомобілів преміум-класу;

• зробити геймплей більш реалістичним та цікавим.

Обґрунтування:

• У реальності розгін 0–100 км/год становить приблизно 2 секунди;

• Потужність двигуна перевищує 600 к.с.;

• У грі ці показники не відчуваються на практиці.

Вважаю, що дана зміна позитивно вплине на ігровий процес та задоволення гравців, які обирають цей автомобіль.

Дякую за увагу та сподіваюся на розгляд цієї пропозиції.
За

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі