Тьома Флоренс
Отаман
- Реєстрування
- 7 Жов 2023
- Дописи
- 15
- Реакції
- 25
- Бали
- 18
1. Ваш нікнейм: Тьома Сворс
2. Нікнейм адміністратора: Соня Кєлінні
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація,
Звертаюся з проханням переглянути блокування мого акаунта.
Я повністю визнаю свою помилку. У повідомленні я згадав родичів у неприйнятному контексті, що порушує правила спільноти. Розумію, що така поведінка є некоректною та може образити інших користувачів. Автор Скарги спочатку сам згадав про моїх родичів що видно на доказі і це мене чуть вивело на емоції. ( на наступний раз я буду стримувати емоції). Я знаю я порушив але я дуже вибачаюся!
Щиро перепрошую за це. Це було необдумано з мого боку, і я вже усвідомив свою помилку.
Гарантую, що надалі подібного не повториться. Я ознайомлюся з правилами ще раз і буду суворо їх дотримуватись.
Прошу дати мені ще один шанс і розглянути можливість розблокування мого акаунта.
Дякую за ваш час і розуміння.
З повагою,
Тьома Сворс
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:21.03.2026
2. Нікнейм адміністратора: Соня Кєлінні
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація,
Звертаюся з проханням переглянути блокування мого акаунта.
Я повністю визнаю свою помилку. У повідомленні я згадав родичів у неприйнятному контексті, що порушує правила спільноти. Розумію, що така поведінка є некоректною та може образити інших користувачів. Автор Скарги спочатку сам згадав про моїх родичів що видно на доказі і це мене чуть вивело на емоції. ( на наступний раз я буду стримувати емоції). Я знаю я порушив але я дуже вибачаюся!
Щиро перепрошую за це. Це було необдумано з мого боку, і я вже усвідомив свою помилку.
Гарантую, що надалі подібного не повториться. Я ознайомлюся з правилами ще раз і буду суворо їх дотримуватись.
Прошу дати мені ще один шанс і розглянути можливість розблокування мого акаунта.
Дякую за ваш час і розуміння.
З повагою,
Тьома Сворс
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:21.03.2026
Останнє редагування модератором: