Розглянуто Порушення НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данилл Дніпровський

Легенда Сметанков
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
122
Реакції
84
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Данилл Днпровський [39474]
2. Нікнейм порушника: Влад Крутейниш
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Я зайшов в холл нпу,бачу двері відкриті що людина відкрила іне закрила я зайшов піти і сказати щоб закрили.Тільки підхожу
Гравець ,,Влад Крутейниш [40002]`` Без Відігровки РП- Використав Тайзер Без Причини+Немає Відігровки Дістав Тайзер з тактичного пояса та перезарядив(Так як тайзер знаходився на поясу) Також Надів і Зняв Кайданки Без-РП Відігровки.
1.Тайзер Без причини
2.Небуло РП-Відігровки Тайзера
3.Небуло РП-Відігровки Кайданок
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тиць
6. Дата порушення: 21.03.26

Данилл Дніпровський

Легенда Сметанков
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
122
Реакції
84
Бали
33
Він 1 звання можливо не знав і ще якщо добре прислухатись буде чути як він говоре по рп (прислухайтесь)
Ні,Це немає значиння чи 1 чи 2 чи 3.Це Елементарні Дії коли ти в фракії Неважливо в якій він вже був в фракіях тому він знав.І сам на фрапсі сказав ну ішо нащо мені та рп відігровка тому йому тут нічого не допоможе.
Тайзер без причини,Рп відігровки де?

Мері Альваресс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Сер 2024
Дописи
196
Реакції
318
Бали
108
Ні,Це немає значиння чи 1 чи 2 чи 3.Це Елементарні Дії коли ти в фракії Неважливо в якій він вже був в фракіях тому він знав.І сам на фрапсі сказав ну ішо нащо мені та рп відігровка тому йому тут нічого не допоможе.
Тайзер без причини,Рп відігровки де?
Так кожен може помилятися, тому коли новий гравець не потрібно зразу заливати скаргу, я вважаю що кожен помиляється і дрібниці заливати скарги немає сенсу, так ти туди сам зайшов тому не бачу сенсу , ти уе просто спеціально зробив

Останнє редагування:

Данилл Дніпровський

Легенда Сметанков
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
122
Реакції
84
Бали
33
Так кожен може помилятися, тому коли новий гравець не потрібно зразу заливати скаргу, я вважаю що кожен помиляється і дрібниці заливати скарги немає сенсу, так ти туди сам зайшов тому не бачу сенсу , ти уе промто спеціально зробив
Так томущо двері були відкриті,я пішов сказати щоб закрили?
Це не є помилка він уже був в фракціях.Він знає щото в мене небуло фрапсу але він тамказав нащо ті рп відігровки і тд.
Тому якби він 1 раз був в якихось фракціях як.
НПУ СБУ ДКВС ЗСУ тоді так але він уже не перший раз

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець.
З Лідером Організації буде проведена бесіда стосовно "РП" відігровок тощо в Організації.
Гравець Влад Крутейниш Отримає покарання у вигляді - "NonRP" | Деморган 15-60 хвилин
Гравець Данилл Днпровський Отримає покарання у вигляді - "MG" | Мут до 45 хвилин
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі