Розглянуто Генерал СБУ /// Затримання на ТЗ без номерних знаків, невічливе ставлення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ZakhariiZakharevych

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
86
Реакції
45
Бали
23
1. Ваш нікнейм: 14130(Захаріо Серо)
2. Нікнейм порушника: 31972(Вова Нолан)
3. Суть скарги: Даний гравець проводив моє затримання та доставку до приміщення допитної, на ТЗ без номерних знаків. Також даний гравець звертався до мене не вічливо, як до громадянина, в наказовій формі "До узбіччя давай"
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Тиць Таймкод затримання-11:00, Таймкод доставки до допитної-15:30, Таймкод звернення-11:45.
5. Дата порушення: 15.03.26

Останнє редагування:

ZakhariiZakharevych

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
86
Реакції
45
Бали
23
На рахунок претензії "Ви що не бачите що це Голова СБУ", по РП ви всі катались на ОТЗ, а сам Голова СБ на той момент був взагалі на ТЗ без номерних знаків, я не екстрасенс, щоб знати хто мені з тої машини там кричить зупинятись.

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець.
Гравець Дмитро Лазоренко 37887 - Отримає покарання у вигляді "FD" - | Деморган 15-30 хвилин
Гравець Дмитро Мілер 45065 - Отримає покарання у вигляді "FD" - | Деморган 15-30 хвилин
Гравець Арсен Кубік 45745 - Отримає покарання у вигляді "Провокація гравців" - | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

Шановний гравець.
Лідер був знятий з посади.
Гравець Матвій Зубкевіч був знятий з посади.

З привиду їзди на ТЗ без номерів це є РП порушенням в такому випадку радимо звернутися зі скаргою до прокуратури.
Видача розшуку від Матвій Зубкевіч порушень не виявлено.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі