Розглянуто Антон Темляк/Давид Корона/Єгор Корона //FD+Порушення правил інкасації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,190
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Іван Скакун
2. Нікнейм порушника: Антон Темляк/Давид Корона/Єгор Корона
3. Назва клану порушника: EXOT1C/BE3DARY
4. Суть скарги:
Від Антона Темляка — порушення правила нападу на інкасаторів 2.1. PG дозволено, однак використання тайзера проти озброєного гравця з метою його знерухомлення заборонено. Покарання: деморган 60 хвилин.

Від Давида Корони — порушення правил Ukraine GTA 6.1 та 6.3.1.
6.1 — FD (Free Damage) — нанесення шкоди гравцю без вагомої IC-причини. Покарання: деморган 15–30 хвилин.
6.3.1 — DB in GZ (Drive By in Green Zone) — нанесення шкоди або доведення гравця чи транспорту до несвідомого стану за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. Покарання: деморган 30–80 хвилин.

Від Єгора Корони — порушення правил Ukraine GTA 5.9, 5.10 та 6.2.
5.9 — образа гравців — заборонено ображати гравців. Покарання: мут до 140 хвилин або бан до 10 днів.
5.10 — неповажне ставлення до гравців — заборонено принижувати честь та гідність гравця. Покарання: мут до 120 хвилин або бан від 7 до 20 днів.
6.2 — DM (DeathMatch) — доведення гравця до несвідомого стану без вагомої IC-причини. Покарання: деморган 60–100 хвилин.

Від мене — порушення правил Ukraine GTA 5.9, 5.10 та 6.1.
5.9 — образа гравців. Покарання: мут до 140 хвилин або бан до 10 днів.
5.10 — неповажне ставлення до гравців. Покарання: мут до 120 хвилин або бан від 7 до 20 днів.
6.1 — FD (Free Damage) — нанесення шкоди гравцю без вагомої IC-причини. Покарання: деморган 15–30 хвилин.

Пояснення щодо ситуації: FD з мого боку відбулося внаслідок випадкового пострілу по Антону Темляку. У свою чергу, DM з боку іншого гравця стався тоді, коли він свідомо відкрив по мені вогонь.

Незважаючи на те, що Давид Корона та Єгор Корона перебувають в одному клані, на момент ситуації всі ми знаходились на роботі. Відповідно до правил, Єгор Корона не мав права відкривати по мені вогонь, оскільки під час виконання роботи такі дії заборонені незалежно від кланової належності.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут та Тут
6. Дата порушення: 23.03.2026

Аліса Солідна

Південна Україна
Реєстрування
28 Чер 2025
Дописи
259
Реакції
116
Бали
88
Вітаю
Гравець (39924) отримує:
6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин
Гравець (8870) отримує:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин
6.8.
"TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану члена своєї команди / організації. | Деморган 30-80 хвилин, при повторному порушенні протягом 3-ох днів Варн
Гравець (252) оримує:
6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі