Тимофій Патрон
Легенда Людина | Полковник ДСНС | Східна Україна
- Реєстрування
- 24 Лис 2023
- Дописи
- 162
- Реакції
- 187
- Бали
- 88
1. Ваш нікнейм:Тимофій Патрон
2. Нікнейм адміністратора:Олег Галицький
3. Суть скарги:
Вітаю
Я Тимофій Патрон та звертаюсь до вас пане Олег Галицький
Я вже граю 3 роки на вашому проекті,коли я був в МОЗ та вирішив подати на адміністратора
Зміг встати на посаду адміністратора та дуже добре працювавв в команді,був компентетний та дпомогав людям
Займав посади Підполковника ДКВС та заступник лідера та лідера ДКВС,зараз займаю посаду заступника лідера ДСНС вже як 4 місяця
За цей час я продемонстрував відповідальне ставлення до своїх обов’язків та дуже добре змінівся в гарну сторону
Приношу вибачення перед всім складом адміністрації за свої некоректні дії як на посаді адміністратора, так і в ролі звичайного гравця де я зміг зробити якісь помилки або не правильно поступити
Коли я був заступником лідером ДКВС та лідером я показував свою роботу а саме:актив,відповідальність,підтримка та зміг добитися таких посад
Я усвідомив свої помилки якщо вони були взагалі або були скарги на мене
На посаді заступника лідера та лідера ДКВС та заступника лідера ДСНС я не просто стою,я показую свою роботу що я можу та хотів повернути свою довіру на адміністратор
Би хотів повернутися на адміністратора та засумував за своєї посади
Могли би ви мені дати шанс чи в мене не довіра? Якщо не довіра тоді чому? Чи ЧСА?
Якщо в мене не довіра,як мені її повернути?
Дякую за розуміння та сподіваюся на позитивний результат
5. Дата порушення:24.03.2026
2. Нікнейм адміністратора:Олег Галицький
3. Суть скарги:
Вітаю
Я Тимофій Патрон та звертаюсь до вас пане Олег Галицький
Я вже граю 3 роки на вашому проекті,коли я був в МОЗ та вирішив подати на адміністратора
Зміг встати на посаду адміністратора та дуже добре працювавв в команді,був компентетний та дпомогав людям
Займав посади Підполковника ДКВС та заступник лідера та лідера ДКВС,зараз займаю посаду заступника лідера ДСНС вже як 4 місяця
За цей час я продемонстрував відповідальне ставлення до своїх обов’язків та дуже добре змінівся в гарну сторону
Приношу вибачення перед всім складом адміністрації за свої некоректні дії як на посаді адміністратора, так і в ролі звичайного гравця де я зміг зробити якісь помилки або не правильно поступити
Коли я був заступником лідером ДКВС та лідером я показував свою роботу а саме:актив,відповідальність,підтримка та зміг добитися таких посад
Я усвідомив свої помилки якщо вони були взагалі або були скарги на мене
На посаді заступника лідера та лідера ДКВС та заступника лідера ДСНС я не просто стою,я показую свою роботу що я можу та хотів повернути свою довіру на адміністратор
Би хотів повернутися на адміністратора та засумував за своєї посади
Могли би ви мені дати шанс чи в мене не довіра? Якщо не довіра тоді чому? Чи ЧСА?
Якщо в мене не довіра,як мені її повернути?
Дякую за розуміння та сподіваюся на позитивний результат
З повагою Полковник ДСНС Тимофій Патрон!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-5. Дата порушення:24.03.2026