Розглянуто Тільки для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Патрон

Легенда Людина | Полковник ДСНС | Східна Україна
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
162
Реакції
187
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Тимофій Патрон
2. Нікнейм адміністратора:Олег Галицький
3. Суть скарги:
Вітаю

Я Тимофій Патрон та звертаюсь до вас пане Олег Галицький
Я вже граю 3 роки на вашому проекті,коли я був в МОЗ та вирішив подати на адміністратора
Зміг встати на посаду адміністратора та дуже добре працювавв в команді,був компентетний та дпомогав людям
Займав посади Підполковника ДКВС та заступник лідера та лідера ДКВС,зараз займаю посаду заступника лідера ДСНС вже як 4 місяця

З
а цей час я продемонстрував відповідальне ставлення до своїх обов’язків та дуже добре змінівся в гарну сторону
Приношу вибачення перед всім складом адміністрації за свої некоректні дії як на посаді адміністратора, так і в ролі звичайного гравця де я зміг зробити якісь помилки або не правильно поступити

Коли я був заступником лідером ДКВС та лідером я показував свою роботу а саме:актив,відповідальність,підтримка та зміг добитися таких посад

Я усвідомив свої помилки якщо вони були взагалі або були скарги на мене
На посаді заступника лідера та лідера ДКВС та заступника лідера ДСНС я не просто стою,я показую свою роботу що я можу та хотів повернути свою довіру на адміністратор

Би хотів повернутися на адміністратора та засумував за своєї посади

Могли би ви мені дати шанс чи в мене не довіра? Якщо не довіра тоді чому? Чи ЧСА?
Якщо в мене не довіра,як мені її повернути?

Дякую за розуміння та сподіваюся на позитивний результат

З повагою Полковник ДСНС Тимофій Патрон!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:24.03.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,031
Бали
253
Вітаю!

Обмежень з сторони Чорного списку у вас немає, ви можете спробувати висунути свою кандидатуру на посаду адміністратора зв'язавшись з Куратором адміністрації вашого серверу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі