- Реєстрування
- 14 Гру 2024
- Дописи
- 169
- Реакції
- 33
- Бали
- 73
1. Ваш нікнейм: Назар Мацюк #19556
2. Нікнейм порушника: Єгор Квінтов #28734
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
NonRP Держ.
Я спавнився в казармі та йшов покидати територію ВЧ тому що в мене відпустка, нікого не чіпаючи. Гравець затримав мене незнаю що я навіть працівник ЗСУ, не представившись і не пред'явивши посвідчення. На моє запитання про причину затримання він відповів: «Прогул робочої зміни», а це вже він не назвав мені відповідну статтю а саме ККУ - Стаття 120. Дезертирство. Крім того, він застосував тайзер без попередження (на відео видно тощо він все пише в чат та в мікрофон попередження не могло бути) та посадив в авто без відповідних RP-відігровок також висаджував без RP-відігровок після чого почав ігнорувати мої запитання. Вважаю це грубим порушенням правил держ.орг, а саме пункту
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тиць.
Тайм-коди
Тайзер + кайданки без RP-відігровок.
Посадив в авто без RP-відігровок.
Ігнор.
Спитав чи він мене ігнорує (Відповіді я не побачив).
Витягнув з авто без RP-відігровок.
Відповідь на запитання "За якою підставою затримали".
6. Дата порушення: 24.03.26
2. Нікнейм порушника: Єгор Квінтов #28734
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
NonRP Держ.
Я спавнився в казармі та йшов покидати територію ВЧ тому що в мене відпустка, нікого не чіпаючи. Гравець затримав мене незнаю що я навіть працівник ЗСУ, не представившись і не пред'явивши посвідчення. На моє запитання про причину затримання він відповів: «Прогул робочої зміни», а це вже він не назвав мені відповідну статтю а саме ККУ - Стаття 120. Дезертирство. Крім того, він застосував тайзер без попередження (на відео видно тощо він все пише в чат та в мікрофон попередження не могло бути) та посадив в авто без відповідних RP-відігровок також висаджував без RP-відігровок після чого почав ігнорувати мої запитання. Вважаю це грубим порушенням правил держ.орг, а саме пункту
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тиць.
Тайм-коди
Тайзер + кайданки без RP-відігровок.
Посадив в авто без RP-відігровок.
Ігнор.
Спитав чи він мене ігнорує (Відповіді я не побачив).
Витягнув з авто без RP-відігровок.
Відповідь на запитання "За якою підставою затримали".
6. Дата порушення: 24.03.26