Розглянуто 56271//Масові порушення СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Скайл

01 | ?? Заступник Sakura ??
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
108
Реакції
112
Бали
46
1. Ваш нікнейм: Джошуа Скайл
2. Нікнейм порушника: Саша Балюк #56271
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Масові порушення
5. Доказ порушення (скриншот/відео): видео Тайм код 0.02 видно, що Денис Кавун без форми під час робочої зміни далі зрозумієте, 0.00 видно, як кафнув Саша Балюк без вагомої причини, ще скину докази, що по MG инфе тут, 1.00 чутно, що не хотів повторно зачитувати миранду (тобто 2 раз), 2.25 почув причину, що я знаходжуся в орієнтуванні, коли при цьому документи не перевірили, я ще в масці і вже каже статтю за затримання, 2.37 почав казати за клан, що раніше був зі мною і типу знає в обличчя, коли я в масці та ще що полковник сказав таке можна робити, 3.27 знову з'явився Денис Кавун, але вже по формі, 5.19 WH від Денис Кавун, 5.25 зробив DB на людину з ВРУ та сказав откак тричі, 8.57 не знає, що можна державного адвоката, а потім приватного, 10.28 взяв паспорт переглянув і каже, що точно не помилилися, тобто в 0.00 був затриманий не за що, потім пробив по базі, але саме головне не зняв маску, вже в самому кінці взяв зняв і тільки потім звірив (11.58 тільки зняв), 12.47 відіграв про те що типу надав телефон, коли функціонально цього зробити не можу, 13.03 сказав викликати через Дискорд та з того моменту почав затягувати РП Процес, далі побачите чому. 13.55 починає повишати голос на затриманого, що не припустимо працівнику СБУ, 14.37 написав в чат тещо відійшов під час РП Процесу тобто можна розцінювати, як вихід під час арешту, 17.40 знову відійшов, 22.00 зайшов Антон Наливайко взагалі не зрозуміло хто, який навіть не суб'єкт затримання, 23.22 тільки зараз функціонально зняв кайданки для телефоного дзвінка + не вірна відігровка бо зняв повністю кайданки, а це вже халатність зі сторони Саша Балюк.
6. Дата порушення: 24.03.2026

Владислав Атсукі

Ст.Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
131
Реакції
23
Бали
63
Вітаю
Детально розглянувши відеодоказ
Виношу вердикт...
Гравець Саша Балюк отримає догану та сувору бесіду
Щодо отримання інформації з діскорду на доказі не видно дати.
Гравець Денис Кавун отримає попередження за прогул робочої зміни та
Деморган на 15 хвилин
по причині Порушення правил Ukraine GTA

6.9. "WH" - Willi Hopping - завчасне покидання транспорту під час руху та після виходу персонаж встає і біжить, задля досягнення будь-якої цілі / переваги завчасно тощо. | Деморган 15-30 хвилин
Гравець Джошуа Скайл отримає Мут на 40 хвилин
по причині Порушення правил Ukraine GTA

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі