Розглянуто Оскарження ЧСА | Для ГА - Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,261
Реакції
4,057
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Тимур Ведмідь
2. Нікнейм адміністратора: Валерія Савченко
3. Суть скарги:

Вітаю.

Звертаюся з проханням щодо перегляду рішення про зняття ЧСА.

Я перебуваю в цьому списку вже майже рік. 25.07 по 31.08 займав посаду лідера МОЗ на 04 сервері. Протягом останніх 5 місяців знаходжуся в лавах НПУ 06 серверу: 4 місяці обіймав посаду Підполковника, а наразі успішно пройшов перший термін на посаді заступника лідера.

За цей час я продемонстрував відповідальне ставлення до своїх обов’язків, стабільну активність та конструктивну взаємодію з колегами. Проєкт не покидав, навпаки — продовжую активно розвиватися та робити свій внесок у державні організації. Конфліктних ситуацій не виникало — усі непорозуміння вирішувалися шляхом спокійного обговорення.

Щодо ситуації, яка стала причиною зняття з посади адміністратора — я повністю усвідомив свої помилки та зробив відповідні висновки. Запевняю, що в майбутньому подібні випадки не повторяться.

З огляду на викладене вище, прошу вас переглянути можливість зняття ЧСА та надати мені шанс продовжити роботу за для подальшого розвитку проєкту.

У разі, якщо рішення залишиться незмінним, прошу повідомити терміни та умови, необхідні для остаточного подальшого оскарження — у цій темі або в особисті повідомлення в Telegram.

Дякую за розуміння та сподіваюся на позитивний результат.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Оскарження 1 Оскарження 2 Оскарження 3
5. Дата порушення: 23.03.26

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,031
Бали
253
Вітаю!

Перевіривши вашу діяльність, та можливості подальшого розвитку на посаді адміністратора станом на зараз неможлива, ми не готові з вами співпрацювати в найближчий час.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі