Микола Соловей
Шановний гравець
- Реєстрування
- 31 Сер 2023
- Дописи
- 107
- Реакції
- 38
- Бали
- 73
1. Ваш нікнейм: Катана Екстазі
2. Нікнейм адміністратора: ЗГА/ГА і вище(петиція)
3. Суть скарги:
Мене звати Катана Екстазі. Пишу вам як звичайний гравець з проханням звернути увагу на одну важливу річ.
Кожного дня о 9:00 на сервері проходить вшанування пам’яті загиблих Героїв України. Але, чесно кажучи, дуже часто бачу, що багато гравців просто ігнорують це — не зупиняються, продовжують їхати або займатись своїми справами. Складається враження, що їм просто байдуже.
Для мене це дуже болюча тема. Я є ВПО, і добре розумію, що відбувається в країні. Нещодавно загинув мій знайомий і колишній ЗГА — Артем Таран, через російську атаку. Тому для мене це не просто “івент на сервері”, а реальна пам’ять про людей, які віддали життя за Україну.
Мені дуже неприємно бачити, як інші не можуть навіть зупинитись на кілька хвилин, щоб віддати шану. Це виглядає як неповага.
Прошу вас якось повпливати на цю ситуацію — можливо, зробити якісь правила, нагадування або інші способи, щоб гравці серйозніше до цього ставились.
Дякую за увагу.
З повагою,
Катана Екстазі
Слава Україні. Вічна слава героям
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Пост про Артема Тарана -
5. Дата звернення: 25.03.2026
2. Нікнейм адміністратора: ЗГА/ГА і вище(петиція)
3. Суть скарги:
Петиція до ЗГА/ГА і вище
Вітаю шановне керівництво.Мене звати Катана Екстазі. Пишу вам як звичайний гравець з проханням звернути увагу на одну важливу річ.
Кожного дня о 9:00 на сервері проходить вшанування пам’яті загиблих Героїв України. Але, чесно кажучи, дуже часто бачу, що багато гравців просто ігнорують це — не зупиняються, продовжують їхати або займатись своїми справами. Складається враження, що їм просто байдуже.
Для мене це дуже болюча тема. Я є ВПО, і добре розумію, що відбувається в країні. Нещодавно загинув мій знайомий і колишній ЗГА — Артем Таран, через російську атаку. Тому для мене це не просто “івент на сервері”, а реальна пам’ять про людей, які віддали життя за Україну.
Мені дуже неприємно бачити, як інші не можуть навіть зупинитись на кілька хвилин, щоб віддати шану. Це виглядає як неповага.
Прошу вас якось повпливати на цю ситуацію — можливо, зробити якісь правила, нагадування або інші способи, щоб гравці серйозніше до цього ставились.
Дякую за увагу.
З повагою,
Катана Екстазі
Слава Україні. Вічна слава героям
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Пост про Артема Тарана -
5. Дата звернення: 25.03.2026