Розглянуто Звернення до вищого керівництва || ЗГА/ГА і вище

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Соловей

Шановний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
107
Реакції
38
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Катана Екстазі
2. Нікнейм адміністратора: ЗГА/ГА і вище(петиція)
3. Суть скарги:

Петиція до ЗГА/ГА і вище
Вітаю шановне керівництво.
Мене звати Катана Екстазі. Пишу вам як звичайний гравець з проханням звернути увагу на одну важливу річ.
Кожного дня о 9:00 на сервері проходить вшанування пам’яті загиблих Героїв України. Але, чесно кажучи, дуже часто бачу, що багато гравців просто ігнорують це — не зупиняються, продовжують їхати або займатись своїми справами. Складається враження, що їм просто байдуже.
Для мене це дуже болюча тема. Я є ВПО, і добре розумію, що відбувається в країні. Нещодавно загинув мій знайомий і колишній ЗГА — Артем Таран, через російську атаку. Тому для мене це не просто “івент на сервері”, а реальна пам’ять про людей, які віддали життя за Україну.
Мені дуже неприємно бачити, як інші не можуть навіть зупинитись на кілька хвилин, щоб віддати шану. Це виглядає як неповага.
Прошу вас якось повпливати на цю ситуацію — можливо, зробити якісь правила, нагадування або інші способи, щоб гравці серйозніше до цього ставились.

Дякую за увагу.

З повагою,
Катана Екстазі
Слава Україні. Вічна слава героям

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Пост про Артема Тарана -
5. Дата звернення: 25.03.2026
1774447105063.png

Денис Азгард

SundbergFamQ❤️‍🩹
Реєстрування
9 Вер 2023
Дописи
54
Реакції
39
Бали
23
Герої не вмираю, вони стають вічними😔
Хай земля йому пухом🕯️

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

На жаль, на сервері грають люди різного віку, і багато хто з молодших гравців ще просто не усвідомлюють всього масштабу того, що відбувається в країні.

Хвилина мовчання о 9:00 створена для того, щоб кожен, хто відчуває повагу та розуміння, міг зупинитися і згадати загиблих Героїв. Змусити кожного гравця силою ми не можемо, адже така шана має йти від серця, а не через примус.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі