Розглянуто скарга для керівництво - Олег Галицький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
597
Реакції
270
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Ярослав Кокосін
2. Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
3. Суть скарги: Вітаю. Хочу подати скаргу на адміністратора Іллю Репецького через його некомпетентну поведінку. Дана особа неодноразово порушувала правила адміністрації. Зокрема, він дозволяє собі використовувати нецензурну лексику в адміністративній групі (такі слова як «***********************************», «піздец», «***********************************» тощо), хоча ця група є офіційною і в ній заборонено порушувати правила, включаючи мати, образи та контент 18+. Водночас, коли інші учасники группи фракцій пишуть навіть незначні речі (наприклад, безобідні повідомлення або стікери без 18+ змісту), він одразу видає покарання у вигляді бану в группі а потім не допускає до обзвону. Окрім цього, мені незрозуміло, чому дана особа, перебуваючи на посаді ЗГА, займається перевіркою груп фракцій, хоча це входить в обов’язки слідкуючого та ГС Держ. (нічого не маю против Олександра Дилера та Владислава Дилера) Також хочу зазначити, що мені було видано варн без обґрунтованої причини — під час відігравання RP. Після цього я отримав бан за «образу адміністрації», хоча образи не було — фраза «пішов ***********************************» не була адресована адміністратору. Прошу розглянути дану ситуацію та вжити відповідних заходів.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць
5. Дата порушення: 21.03.2026​

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!
Отримавши інформацію щодо ваших повідомлень - вони є некоректними в чаті.
Щодо вашого смс у фракційний чат чітко видно що деякими людьми було одночасно написано однаковий текст в сторони адміністратора тому покарання коректне.
Стосовно перевірки фракцій - будь-який адміністратор який обіймає посаду вище ЗГС Держ має право перевіряти усі фракції.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі