він має буде відкритим коли приймаються рішення про зміну конституціїТоді де звіт? Парламент має бути відкритим
він має буде відкритим коли приймаються рішення про зміну конституціїТоді де звіт? Парламент має бути відкритим
Я теж уже скинув йому точні пункти, які ви порушили, і в конституції і в правилах проектуні, правила не порушено це точно. Гс держ ознайомиться з питанням зачинення партії вже завтра
Стаття 65. Засідання Парламенту проводяться відкрито. Закрите засідання проводиться за рішенням більшості від конституційного складу Верховної Ради України.він має буде відкритим коли приймаються рішення про зміну конституції
Ми не робили його закритим бо не було відповідного рішення парламенту про проведення закритого парламенту, вчись дочитувати законку до кінця.Стаття 65. Засідання Парламенту проводяться відкрито. Закрите засідання проводиться за рішенням більшості від конституційного складу Верховної Ради України.
Законку читай, а потім вже подавай на президента
чому тоді кожен повинен бути в партії хто бажає в парламент йти)Стаття 65. Засідання Парламенту проводяться відкрито. Закрите засідання проводиться за рішенням більшості від конституційного складу Верховної Ради України.
Законку читай, а потім вже подавай на президента
Я тобі точний пункт дав із конституціїчому тоді кожен повинен бути в партії хто бажає в парламент йти)
Законку я знаю добре, не турбуйся
Так ти кажеш, що я нац*ст і через це не повинен йти в президенти без доказівдоречі пункту із 45-2 КУ немає порушеного
так я просто кидал стикер да там был канье со свастикой на лонгсливе но я не заявлял открыто что поддерживаю такие движения и не заявлял что хочу устроить тоталитарную диктатуру, да и свастика имеет много других значенийТак ти кажеш, що я нац*ст і через це не повинен йти в президенти без доказів
А я тобі показую докази на твого кандидата на замку, і ти відмовляєшся їх приймати?
Зрозумів, блат означає?
Ти не уважний! І обвинувачувати мене "що не хочете нічого робити з тим що ваша партія робить те сама, шо робив ти" не потрібно.Я показав вам докази? Показав
Ви кажете, що не хочете нічого робити з тим, що ваша партія робить те саме, що нібито робив я? І нагадую, що у мене є чіткі докази, у вас їх немає.
Я написал от лица участника парламентаТи не уважний! І обвинувачувати мене "що не хочете нічого робити з тим що ваша партія робить те сама, шо робив ти" не потрібно.
Я наголосив на тому що ти виставив недовіру від сторони Верховної Ради та Учасника Паралмента, але ти не являєшся цими сторонами. Це просто напросто підробка документів.
За "порушення партії" я не сказав жодного слова, не заперечив. Читай уважніше шо тобі пишуть.
Якого саме учасника?Я написал от лица участника парламента