Зачинено оск. родных (с моей стороны) + DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

toxvane

Новий гравець
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1. ваш нікнейм: Тимофей Борз (102190)
2. нікнейм порушника: Степан Москалюк (111340)
3. суть скарги: оск. родных с моей стороны было, я этого не отрицаю, но есть один нюанс, я отработал на трамвае и пошел к тюнинг центру снять деньги, потом подъехал Степан Москалюк (111340) и начал по мне вести огонь (на скриншоте будет примерное место где я лежал после смерти, он не показал мой труп и написал мол я сбежал, но нет). на скриншоте который был прикреплен в жалобе игрока Степан Москалюк (111340) можно увидеть в чате "Степан Москалюн дістав зброю з інвертаря", в его жалобе я ни слова не увидел о том что он меня убил, на конфликт я к нему не нарывался. Он начал в меня стрелять еще в момент пока я проводил взаимодействие с банкоматом, разбана или чего еще я не прошу, просто человек меня выставил уж не с той стороны, я ни к кому не подбегал и не оскорблял просто так.
спасибо за внимание, два скриншота ниже.

1774470507447.png
1774470491362.png

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
900
Реакції
486
Бали
123
Вітаю!
Образа рідних це є серйозним порушенням , та допускати цього категорично не можна, навіть якщо була якась провокація від гравця , якщо ви маєте докази порушення правил проєкту від іншого гравця ви можете залишити на нього також скаргу і він отримає покарання.
Наразі ви можете оскаржити блокування залишивши Скаргу на адміністратора.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі