Зачинено ЦУНПУ I Головне Слідче Управління I №250320262 I 34, 48 ч.2 ККУ I CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
209
Бали
48
1765796965919.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: Зачинено.
Дата відкриття: 25/03/2026.
Головний слідчий: Нікіта Батурінець.
Слідча група: Богдан Батурінець, Джейсон Кінг, Федя Батурінець, Артемка Батурінець, Кирилл Ведмідь, Кевін Батурінець, Максим Батурінець, Андрюха Батурінець.

ОПИС

25 березня 2026 о 15:42 Нікіта Батурінець проїджав через ПП (Далі - Патруль Пост) Київ - Конча-Заспа він заїхав на ПП до нього підбіг працівник СБУ почав розмовляти зі мною після чого пропав кудись, Ст.Слідчий ГСУ вирішив поїхати в іншу сторону та переїхав на іншу сторону, щоб його перевірили до нього підійшов працівник СБУ "Тіма Шпак" (Носить погони "Молодшого Лейтенанта"). Ст.Слідчий ГСУ запитав у нього згідно якої статті вони знаходяться на ПП, він не відповів на це запитання та захотів передати мене іншому працівнику СБУ, но цей працівник відмовився та вони кудись побігли та Ст.Слідчий ГСУ звернувся до Полковника СБУ "Ігоря Соколовського" зі скаргою на його працівника, він сказав, що розбереться та сказав зачекати, що він перевірить мене я сказав добре та почав чекати його, він підійшов представився, сказав надати паспорт згідно статті 9 пункту 1 закону про "Службу Безпеки України" Ст.Слідчий ГСУ запитав чому він керується законом про "Службу Безпеки України", якщо в нас є закон для цього та "Ігор Соколовський" відповів, що це таємниця, Ст.Слідчий ГСУ сказав добре та надав документи, "Ігор Соколовський" перевірив мене по базі даних та сказав працівнику НПУ "Егору Пузатовичу" виписати мені штраф, він мене почав ігнорувати коли я запитав згідно чого він на ПП та він почав ігнорувати но це не критично, тому що я з ним вже поговорив у спец.зв'язку та вирішили цю ситуацію. Працівник НПУ "Егор Пузатович" замість штрафу дав мені попередження та пропустив, я виїхав за ПП та "Ігор Соколовський" крикнув "Куди це ви" Хоча мене вже відпустили та відкрив вогонь по авто.

Це є ознаками Кримінального правопорушення

Розділу IX. КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ ПРОТИ ВЛАСНОСТІ Статті 34 ККУ.
Розділу XIII. КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ У СФЕРІ СЛУЖБОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ Статті 48 ч.2 ККУ.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Ігор Соколовський.
Статус: Підозрюваний.
Додаткова інформація: Працівник СБУ (Носить погони "Полковника СБУ".

Іʼмя: Егор Пузатович.
Статус: Свідок.
Додаткова інформація: Працівник НПУ (Носить погони "Підполковника НПУ".

ДОКАЗИ

Доказ №0001. (Тайм-Коди: 0:25 - заїхав на ПП, 0:40-1:00 - 1 співробітник СБУ підійшов та зник, 1:01-3:50 - очікував нового співробітника СБУ, 3:52-5:00 - розмова з працівником СБУ та його втеча, 5:00-7:26 - скарга на працівника СБУ та очікування нового, 7:26-11:11 - розмова з "Ігорем Соколовським" та передача мене працівнику НПУ, 11:12-14:05 - розмова з працівником НПУ та закінчення перевірки, 14:07-15:29 - я виїхав з ПП, по моєму авто відкрили вогонь, розмова з "Ігорем Соколовським" та фіксація пошкодженного авто).
Доказ №0002. (Запис з Боді-Камери "Егора Пузатовича").
Доказ №0003. (Фото автівки).

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

Розслідування завершено, суд ухвалив:

Визнати, Полковника СБУ Ігоря Соколовського, винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 34 та частиною 2 статті 52 КК України та призначити покарання у вигляді штрафу у розмірі 300.000 гривень, який повинен бути сплачений протягом 24 годин з моменту набрання законної сили обвинувального вироку.

Визнати Егора Пузатовича винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 53 КК України та призначити покарання у вигляді штрафу у розмірі 150.000 гривень, який повинен бути сплачений протягом 24 годин з моменту набрання законної сили обвинувального вироку.

Виплатити матеріальну компенсацію за завдану моральну і майнову шкоди Нікіті Батурінцю у розмірі 100.000 гривень.

Старший Слідчий ГСУ - Нікіта Батурінець

Підпис:
OnlineSignatures.net-711-Nikita Isakov  (1).png

Останнє редагування:

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
209
Бали
48
1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
26/03/2026.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Старший Слідчий ГСУ - Нікіта Батурінець, доповідаю про те, що: *25/03/2026 15:42,

25 березня 2026 о 15:42 Нікіта Батурінець проїджав через ПП (Далі - Патруль Пост) Київ - Конча-Заспа він заїхав на ПП до нього підбіг працівник СБУ почав розмовляти зі мною після чого пропав кудись, Ст.Слідчий ГСУ вирішив поїхати в іншу сторону та переїхав на іншу сторону, щоб його перевірили до нього підійшов працівник СБУ "Тіма Шпак" (Носить погони "Молодшого Лейтенанта"). Ст.Слідчий ГСУ запитав у нього згідно якої статті вони знаходяться на ПП, він не відповів на це запитання та захотів передати мене іншому працівнику СБУ, но цей працівник відмовився та вони кудись побігли та Ст.Слідчий ГСУ звернувся до Полковника СБУ "Ігоря Соколовського" зі скаргою на його працівника, він сказав, що розбереться та сказав зачекати, що він перевірить мене я сказав добре та почав чекати його, він підійшов представився, сказав надати паспорт згідно статті 9 пункту 1 закону про "Службу Безпеки України" Ст.Слідчий ГСУ запитав чому він керується законом про "Службу Безпеки України", якщо в нас є закон для цього та "Ігор Соколовський" відповів, що це таємниця, Ст.Слідчий ГСУ сказав добре та надав документи, "Ігор Соколовський" перевірив мене по базі даних та сказав працівнику НПУ "Егору Пузатовичу" виписати мені штраф, він мене почав ігнорувати коли я запитав згідно чого він на ПП та він почав ігнорувати но це не критично, тому що я з ним вже поговорив у спец.зв'язку та вирішили цю ситуацію. Працівник НПУ "Егор Пузатович" замість штрафу дав мені попередження та пропустив, я виїхав за ПП та "Ігор Соколовський" крикнув "Куди це ви" Хоча мене вже відпустили та відкрив вогонь по авто.

Це є ознаками Кримінального правопорушення

Розділу IX. КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ ПРОТИ ВЛАСНОСТІ Статті 34 ККУ.
Розділу XIII. КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ У СФЕРІ СЛУЖБОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ Статті 48 ч.2 ККУ.
*

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофиксация
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 34, 48 ч.2 ККУ.

Підпис:

Богдан Батурінець

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
266
Реакції
616
Бали
153
1774476141186.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
26/03/2026.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Генерал Богдан Батурінець, розглянувши повідомлення про злочин №250320262, що надійшов від Старшого Слідчого Нікіти Батурінця та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 34, 48 ч.2 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 34, 48 ч.2 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Генерал - Богдан Батурінець
Підпис:

1774476645353.png

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
209
Бали
48
1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
26/03/2026.
Повістка На допит
Повістка на допит підозрюваного: Ігор Соколовський.
Допит буде проводитись в ЦУ НПУ м.Київ о 15:35.
Надаю копію документа: Повістка

Підпис:

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
209
Бали
48
1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
26/03/2026.
Повістка На допит
Повістка на допит свідка: Егора Пузатовича.
Допит буде проводитись в ЦУ НПУ м.Київ о 15:40.
Надаю копію документа: Повістка.

Підпис:

Останнє редагування:

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
209
Бали
48
1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
26/03/2026.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Старший Слідчий ГСУ, Нікіта Батурінець, 03 місяця 2026 року, не допитав підозрюваного у справі №250320262
Ігор Соколовський не прийшов на допит.

Копія повістки: Повістка
Відеодоказ: video

Підпис:

Останнє редагування:

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
209
Бали
48
1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
26/03/2026.
ПРОТОКОЛ
допиту свідка

Я, Старший Слідчий ГСУ - Нікіта Батурінець, 03 місяця 2026 року, допитав свідка у справі №250320262.

Ім'я та прізвище допитуваного: Егор Пузатович
Дата народження: 07.10.2000
Місце проживання: м.Дніпро
Громадянство: Україна
Місце роботи або навчання: нпу
Контактний номер: 380977074346

Під час допиту вдалося встановити наступне:
Егор Пузатович підтвердив правопорушення підозрюваного в кримінальній справі.
(a) Відеоматеріал №1:
video
Підпис:

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
209
Бали
48
1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
26/03/2026.
КЛОПОТАННЯ
перед судом Східної України

Я, Старший Слідчий ГСУ – Нікіта Батурінець, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що у кримінальній справі №250320262 є достатні підстави для отримання ордера на арешт – Ігора Соколовського.

Підпис:

Останнє редагування:

Андрій Кудлаєнко

Верховний суддя | 03 Східна Україна
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
260
Реакції
322
Бали
123
sud.png

Ордер "ОЗ-250320262"

Кому: Міністерству Внутрішніх Справ України.
Час: 26.03.2026 - до досягнення цілей.
Пояснення:
На підставі кримінальної справи №250320262, та достатніх доказів, арештувати особу "Ігор Соколовський".
Ціль: Арештувати підозрюваного.
Ордер виданий на підставі:
1) Клопотання №1 в кримінальній справі №250320262

2) Стаття 14.23, Закону України "Про судоустрій і статус суддів"

Верховний Суддя
Андрій Кудлаєнко
Підпис:
підпис.png

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
209
Бали
48
1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
30/03/2026.

ПОСТАНОВА
про арешт підозрюваного та взяття під варту

Я, Старший Слідчий ГСУ - Нікіта Батурінець, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 03 місяця 2026 року, фігуранта кримінальної справи - Ігор Соколовський було заарештовано та взято під варту.

ВІДЕОМАТЕРІАЛ З МІСЦЯ ЗДІЙСНЕННЯ ДІЙ:
(a) Відеоматеріал №1: video (Тайм-Коди: 0-1:21 встановлення особи, 1:21-6:27 проведення процесуальних дій)

Підпис:

Винтерикс Краймз♡

Поважний гравець
Реєстрування
20 Гру 2025
Дописи
100
Реакції
209
Бали
48
1765796965919.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
30/03/2026.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Старший Слідчий ГСУ - Нікіта Батурінець, розглянувши матеріали кримінальної справи №250320262, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №250320262 на розгляд прокуратури Східної України з подальшою передачею до суду.

Підпис:

Євгеній Тищенко

Прокурор |03
Реєстрування
30 Жов 2025
Дописи
49
Реакції
29
Бали
23
1759004526488.png
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
Прокуратура
30.03.2026.

ПОСТАНОВА
про закриття кримінальної справи

Я,Прокурор Євгеній Тищенко, розглянувши матеріали кримінальної справи №250320262,

ВСТАНОВИВ:

У ході проведення слідчих заходів все було проведено вірно та справу можна передавати до суду для виявлення порушень особи.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №250320262
на розгляд в суд.

Прокурор - Євгеній Тищенко
Підпис:Є.Тищенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі