Винтерикс Краймз♡
Поважний гравець
- Реєстрування
- 20 Гру 2025
- Дописи
- 100
- Реакції
- 209
- Бали
- 48
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: Зачинено.
Дата відкриття: 25/03/2026.
Головний слідчий: Нікіта Батурінець.
Слідча група: Богдан Батурінець, Джейсон Кінг, Федя Батурінець, Артемка Батурінець, Кирилл Ведмідь, Кевін Батурінець, Максим Батурінець, Андрюха Батурінець.
ОПИС
25 березня 2026 о 15:42 Нікіта Батурінець проїджав через ПП (Далі - Патруль Пост) Київ - Конча-Заспа він заїхав на ПП до нього підбіг працівник СБУ почав розмовляти зі мною після чого пропав кудись, Ст.Слідчий ГСУ вирішив поїхати в іншу сторону та переїхав на іншу сторону, щоб його перевірили до нього підійшов працівник СБУ "Тіма Шпак" (Носить погони "Молодшого Лейтенанта"). Ст.Слідчий ГСУ запитав у нього згідно якої статті вони знаходяться на ПП, він не відповів на це запитання та захотів передати мене іншому працівнику СБУ, но цей працівник відмовився та вони кудись побігли та Ст.Слідчий ГСУ звернувся до Полковника СБУ "Ігоря Соколовського" зі скаргою на його працівника, він сказав, що розбереться та сказав зачекати, що він перевірить мене я сказав добре та почав чекати його, він підійшов представився, сказав надати паспорт згідно статті 9 пункту 1 закону про "Службу Безпеки України" Ст.Слідчий ГСУ запитав чому він керується законом про "Службу Безпеки України", якщо в нас є закон для цього та "Ігор Соколовський" відповів, що це таємниця, Ст.Слідчий ГСУ сказав добре та надав документи, "Ігор Соколовський" перевірив мене по базі даних та сказав працівнику НПУ "Егору Пузатовичу" виписати мені штраф, він мене почав ігнорувати коли я запитав згідно чого він на ПП та він почав ігнорувати но це не критично, тому що я з ним вже поговорив у спец.зв'язку та вирішили цю ситуацію. Працівник НПУ "Егор Пузатович" замість штрафу дав мені попередження та пропустив, я виїхав за ПП та "Ігор Соколовський" крикнув "Куди це ви" Хоча мене вже відпустили та відкрив вогонь по авто.
Це є ознаками Кримінального правопорушення
Розділу IX. КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ ПРОТИ ВЛАСНОСТІ Статті 34 ККУ.
Розділу XIII. КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ У СФЕРІ СЛУЖБОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ Статті 48 ч.2 ККУ.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Ігор Соколовський.
Статус: Підозрюваний.
Додаткова інформація: Працівник СБУ (Носить погони "Полковника СБУ".
Іʼмя: Егор Пузатович.
Статус: Свідок.
Додаткова інформація: Працівник НПУ (Носить погони "Підполковника НПУ".
ДОКАЗИ
Доказ №0001. (Тайм-Коди: 0:25 - заїхав на ПП, 0:40-1:00 - 1 співробітник СБУ підійшов та зник, 1:01-3:50 - очікував нового співробітника СБУ, 3:52-5:00 - розмова з працівником СБУ та його втеча, 5:00-7:26 - скарга на працівника СБУ та очікування нового, 7:26-11:11 - розмова з "Ігорем Соколовським" та передача мене працівнику НПУ, 11:12-14:05 - розмова з працівником НПУ та закінчення перевірки, 14:07-15:29 - я виїхав з ПП, по моєму авто відкрили вогонь, розмова з "Ігорем Соколовським" та фіксація пошкодженного авто).
Доказ №0002. (Запис з Боді-Камери "Егора Пузатовича").
Доказ №0003. (Фото автівки).
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
Розслідування завершено, суд ухвалив:
Визнати, Полковника СБУ Ігоря Соколовського, винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 34 та частиною 2 статті 52 КК України та призначити покарання у вигляді штрафу у розмірі 300.000 гривень, який повинен бути сплачений протягом 24 годин з моменту набрання законної сили обвинувального вироку.
Визнати Егора Пузатовича винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 53 КК України та призначити покарання у вигляді штрафу у розмірі 150.000 гривень, який повинен бути сплачений протягом 24 годин з моменту набрання законної сили обвинувального вироку.
Виплатити матеріальну компенсацію за завдану моральну і майнову шкоди Нікіті Батурінцю у розмірі 100.000 гривень.
Старший Слідчий ГСУ - Нікіта Батурінець
Підпис:
Підпис:
Останнє редагування: