Розглянуто Ми просили довго, довго но він не понімає!( | R -1882

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
244
Реакції
179
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Амір Алієв ( 96457 )
2. Нікнейм порушника: Кирило Ексайз ( 93928 )
3. Назва клану порушника: TyubikiFamQ
4. Суть скарги:
Вітаю Вас панове Адміністратори!
Я все розумію , порушення гравців та інше , помилування їх ,тощо, але: Як можна грати ,з цими данними гравцями ,якщо мені нада постійно, дивитися і охороняти гравців ,і при цьому клоцати запис увімкнув .вимкнув, увімкнув , вимкнув.А він ток іздівається вже котрий день як ток цю роботу придумали.То тайзер то пістолетом туле збиває бронь-а потом приїжають нападники ,а у нас броня покоцанна-що вліяє на перестрілку потом. То туле по своїм або гражданских личностях, то еще чтото ,то по машине(ах) своих и не своих. Що за безпредел такий?Невже це норма ,що людина таке творить і йому це з рук спадає? Чому одним покарання видають ,за його провокацію тощо. Скільки можна терпіти таке відношення при роботі Інкосатора? Я розумію що , люди прикольнулися раз,пятий раз -але не постійно ж((Ми що не люди , чи на інкосаторів начхати ? Потрібна ваша допомога-знаю ви гарні Адміни,і все розрулите по справедливості.все на відосах...
З пов. до вас Амір Амірович Алієв
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
1). тиць 2). тиць 3). тиць 4). тиць 5). тиць 6).тиць
6. Дата порушення:
23:03:2026

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Втаю шановний гравець!

Гравець 93928 отримує покарання у вигляді деморгана на 80 хвилин за порушення загальних та правила пограбування інкасаторів:
2.2. Заборонено вбивати цивільних осіб. | Покарання за DM
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі