Розглянуто Скамер / Арсен Мудрик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стас Седой

Козак
Реєстрування
24 Гру 2025
Дописи
10
Реакції
18
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Стас Седой
2. Нікнейм порушника: Арсен Мудрик ( 240763 )
3. Суть скарги: Договорились с этим "персонажем" в ДС, что он продаст мне 500 штук лохины, в итоге встретились в назначенном месте, прописали условия, деньги я ему перевёл и как только написал ему, что скинул деньги, он ответил - "щас посмотрю" и даже не достав свой телефон для проверки, специально отошёл немного в сторону, где его якобы "кто-то"(очевидно по договору) расстрелял, как только он пропал с места сделки, я тут же написал ему в ДС, что жду на том же месте, но он сразу же меня забанил... очевидно всё было спланированно, явно аферист, не хочу чтоб кто-то ещё пострадал от их действий. Прошу рассмотреть и принять меры, так как я уверен, что эти два игрока в сговоре и деньги поступили не на аккаунт Арсена Мудрика, а как раз на тот, кто расстреливал. Прошу старшую администрацию, которая имеет доступ к логам узнать, кто расстрелял на видео Арсена Мудрика и проверить владельца указанной карты, куда поступили мной отправленные 8,4кк в 13:31 и наказать обоих. А так же прошу компенсировать потерю.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 24.03.2026

Останнє редагування:

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,700
Реакції
902
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Арсен Мудрик [ID240763] отримує покарання у вигляді блокуванян акаунту терміном на 15 днів за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Гравець Арсенчик Мурр [ID96429] отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 100 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
На майбутнє, якщо відкат триває більше 2 хвилин, вказуйте будь ласка тайм коди, оскільки після 2 хвилин відкату необхідно вказувати тайм коди
Стосовно повернення даних коштів, зверніться в розділ скарги на адміністрацію - [Посилання], з проханям видачі компенсації
Розглянуто

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,700
Реакції
902
Бали
253
Вітаю, також гравець Арсенчик Мурр [ID96429] отримав блокування акаунту терміном на 6000 днів до Вияснення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі