Розглянуто Кирил Сарогос // обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Тра 2024
Дописи
61
Реакції
11
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Ілля Фантомний
2. Нікнейм порушника: Кирил Сарогос
3. Суть скарги: обманув на 5.2кк
4. Доказ порушення (скриншот/відео): осьо
Тайм-коди:
03:17 - перевів гроші
03:37 - написав що гроші не прийшли і втікає, але я перевів на картку, яку він написав

5. Дата порушення:24.03.2026
P.S: подивився ще скарги на форумі, де зовсім інший гравець Арсеній Мудрик заскамив гравця Стас Седой, теж на 500 лохини, і на ту саму картку. Тому попрошу заблокувати гравця який заскамив мене і власника картки, а також повернути МОЇ гроші які були отримані гравцем несправедливим способом. Ще я підозрюю, що це та сама людина яка обманула Стаса, а це відповідно порушення, а саме обхід блокування.

Останнє редагування:

Стас Седой

Козак
Реєстрування
24 Гру 2025
Дописи
10
Реакції
18
Бали
6
100 процентов это один и тот же человек, он создаёт новые аккаунты, с них договаривается с людьми о разных сделках, даёт карту своего основного аккаунта 178300 и так уже обманул много людей и наказания ему нету, а то что его новые аккаунты банят, то ему всё равно...

Реєстрування
21 Тра 2024
Дописи
61
Реакції
11
Бали
13
100 процентов это один и тот же человек, он создаёт новые аккаунты, с них договаривается с людьми о разных сделках, даёт карту своего основного аккаунта 178300 и так уже обманул много людей и наказания ему нету, а то что его новые аккаунты банят, то ему всё равно...
по серийнику забанить и проблем нету

Єгор Бойко

Козак
Реєстрування
30 Гру 2025
Дописи
23
Реакції
8
Бали
8
До мене також вчора підходив казав що в нього є 500 лохини по 14 000 предлагав купити тільки через обмін я кажу давай палатку а він ні в яку а потім мені сказали що він вчора кинув якогось чувака на гроші і так він кожного на ринку вчора підходив зі своїм обманом

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Компенсація в розмірі 7.5 мільйонів була списана і нарахована на ваш обліковий запис. Ігрові облікові записи групи осіб видалено за масовий скам гравців.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі