Денис Дрейк
Досвідчений гравець | Північна Україна
- Реєстрування
- 20 Лют 2024
- Дописи
- 176
- Реакції
- 138
- Бали
- 48
Обґрунтування скарги:
- Навмисний злив адміністрації: Гравець цілеспрямовано займався моїм «зливом» з посади, використовуючи провокації та маніпуляції. Це грубе порушення правил сервера, яке підриває роботу адмін-складу.
- Системна конфліктність та неадекватність: Ольга регулярно вступає у перепалки як з пересічними гравцями, так і з представниками адміністрації. Поведінка особи характеризується постійним хамством, зверхністю та ігноруванням будь-яких етичних меж.
- Негативна репутація серед гравців: Дана особа налаштувала проти себе значну частину ігрової спільноти. Багато гравців скаржаться на її токсичність, що створює гнітючу атмосферу в фракціях та на сервері загалом. Людина не здатна до мирного врегулювання питань, лише до ескалації конфліктів.
- Порушення правил лідерства: Гравець не відстояв свій термін на посаді лідера, чим вкотре підтвердив свою безвідповідальність та неповагу до правил проєкту.
- Використання протекції (БЛАТ): Наголошую на тому, що даний гравець користувався необґрунтованими привілеями та «кришуванням» з боку колишнього ГС Держ — Тимура Волкова. Саме завдяки блату цій особі пробачалися численні порушення, неналежна поведінка та некомпетентність. Прошу перевірити всі кадрові рішення та лог-дії Тимура Волкова стосовно Ольги.
Вимоги:
Повне блокування: Прошу видати бан за невідстояний термін на лідерці та за навмисну спробу зливу адміністратора.
Чорний список (ЧС) посад: Прошу накласти повну заборону на зайняття високих посад (9–12 ранги) назавжди. Таким гравцям не можна довіряти управління складом, оскільки це призводить до розвалу фракцій та відтоку адекватних гравців.
Перевірка логів: Прошу перевірити історію покарань та логів гравця на предмет систематичних мутів/деморганів за неадекватну поведінку.
Докази: Слив адміністрації Друга спроба слити адміна (Вдала) Слив 9-ьох адмінів!!! Вона була в ЧС адмінів! Слив адміністрації Ольга на грані ЧС ДЕРЖ!!! Ольга в ЧС проєкту! Оскарження ЧСП Спроба зливу ГС Держ Спроба зливу ГС Держ вдруге!
Чорний список (ЧС) посад: Прошу накласти повну заборону на зайняття високих посад (9–12 ранги) назавжди. Таким гравцям не можна довіряти управління складом, оскільки це призводить до розвалу фракцій та відтоку адекватних гравців.
Перевірка логів: Прошу перевірити історію покарань та логів гравця на предмет систематичних мутів/деморганів за неадекватну поведінку.
Докази: Слив адміністрації Друга спроба слити адміна (Вдала) Слив 9-ьох адмінів!!! Вона була в ЧС адмінів! Слив адміністрації Ольга на грані ЧС ДЕРЖ!!! Ольга в ЧС проєкту! Оскарження ЧСП Спроба зливу ГС Держ Спроба зливу ГС Держ вдруге!
ОКРЕМА ВИМОГА: ПЕРЕГЛЯД ІСТОРІЇ ТА АУДИТ ДІЙ
Наголошую на тому, що за даним гравцем тягнеться величезний шлейф порушень, які раніше ігнорувалися через вищезгаданий блат. Я офіційно звертаюся до керівництва проєкту з вимогою:
Перегляд усіх скарг «ВІД неї»: Більшість її скарг на адміністрацію та гравців є нічим іншим, як інструментом «зливу» та маніпуляцій. Прошу перевірити їх на предмет підставності та наявності провокацій з її боку.
Перегляд усіх скарг «НА неї»: Прошу підняти архів скарг на даного гравця, які були відхилені або закриті з мінімальним покаранням за часів ГС Держ Тимура Волкова. Ви побачите системність конфліктів, хамовитої поведінки та неадекватності.
Перевірка на ЧС (Чорний Список): Враховуючи кількість ініційованих нею конфліктів та спроби зливу адмін-складу, дана особа заслуговує на занесення до Чорного Списку проєкту без права на амністію.
Це не просто поодинокий випадок — це деструктивна діяльність, яка триває довгий час під «крилом» колишньої адміністрації.
Перегляд усіх скарг «ВІД неї»: Більшість її скарг на адміністрацію та гравців є нічим іншим, як інструментом «зливу» та маніпуляцій. Прошу перевірити їх на предмет підставності та наявності провокацій з її боку.
Перегляд усіх скарг «НА неї»: Прошу підняти архів скарг на даного гравця, які були відхилені або закриті з мінімальним покаранням за часів ГС Держ Тимура Волкова. Ви побачите системність конфліктів, хамовитої поведінки та неадекватності.
Перевірка на ЧС (Чорний Список): Враховуючи кількість ініційованих нею конфліктів та спроби зливу адмін-складу, дана особа заслуговує на занесення до Чорного Списку проєкту без права на амністію.
Це не просто поодинокий випадок — це деструктивна діяльність, яка триває довгий час під «крилом» колишньої адміністрації.
Вимога щодо мого відновлення на посаду:
Окремо прошу керівництво проєкту розглянути питання про моє поновлення на посаді адміністратора. Моє зняття було спровоковане навмисним «зливом» з боку Ольги.
Враховуючи, що:
Враховуючи, що:
- Зняття відбулося на основі сфабрикованих або перекручених фактів;
- Дії проти мене мали характер особистої помсти та змови;
- Ольга системно порушує правила та дестабілізує роботу адмін-складу;
Наполягаю на справедливому перегляді моєї справи, анулюванні покарання та поверненні мені адмін-прав. Я готовий надати будь-які додаткові пояснення та докази своєї невинуватості в особистих повідомленнях керівництву.
Останнє редагування: