Розглянуто Виключно для Керівника проєкту (ЗГА/ГА Прошу не розглядати скаргу)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Дрейк

Досвідчений гравець | Північна Україна
Реєстрування
20 Лют 2024
Дописи
176
Реакції
138
Бали
48
1774542890109.png

Прошу вище керівництво проєкту розглянути скаргу стосовно гравця Ольга Княгиня. Вважаю, що перебування даної особи на відповідальних посадах шкодить репутації проєкту та створює токсичну атмосферу на сервері.

Обґрунтування скарги:

1. Навмисний злив адміністрації: Гравець цілеспрямовано займався моїм «зливом» з посади, використовуючи провокації та маніпуляції. Це грубе порушення правил сервера, яке підриває роботу адмін-складу.
  2. Системна конфліктність та неадекватність: Ольга регулярно вступає у перепалки як з пересічними гравцями, так і з представниками адміністрації. Поведінка особи характеризується постійним хамством, зверхністю та ігноруванням будь-яких етичних меж.​
  3. Негативна репутація серед гравців: Дана особа налаштувала проти себе значну частину ігрової спільноти. Багато гравців скаржаться на її токсичність, що створює гнітючу атмосферу в фракціях та на сервері загалом. Людина не здатна до мирного врегулювання питань, лише до ескалації конфліктів.​
  4. Порушення правил лідерства: Гравець не відстояв свій термін на посаді лідера, чим вкотре підтвердив свою безвідповідальність та неповагу до правил проєкту.​
  5. Використання протекції (БЛАТ): Наголошую на тому, що даний гравець користувався необґрунтованими привілеями та «кришуванням» з боку колишнього ГС Держ — Тимура Волкова. Саме завдяки блату цій особі пробачалися численні порушення, неналежна поведінка та некомпетентність. Прошу перевірити всі кадрові рішення та лог-дії Тимура Волкова стосовно Ольги.​

Вимоги:

Повне блокування: Прошу видати бан за невідстояний термін на лідерці та за навмисну спробу зливу адміністратора.

Чорний список (ЧС) посад: Прошу накласти повну заборону на зайняття високих посад (9–12 ранги) назавжди. Таким гравцям не можна довіряти управління складом, оскільки це призводить до розвалу фракцій та відтоку адекватних гравців.

Перевірка логів: Прошу перевірити історію покарань та логів гравця на предмет систематичних мутів/деморганів за неадекватну поведінку.

Докази: Слив адміністрації Друга спроба слити адміна (Вдала) Слив 9-ьох адмінів!!! Вона була в ЧС адмінів! Слив адміністрації Ольга на грані ЧС ДЕРЖ!!! Ольга в ЧС проєкту! Оскарження ЧСП Спроба зливу ГС Держ Спроба зливу ГС Держ вдруге!

ОКРЕМА ВИМОГА: ПЕРЕГЛЯД ІСТОРІЇ ТА АУДИТ ДІЙ

Наголошую на тому, що за даним гравцем тягнеться величезний шлейф порушень, які раніше ігнорувалися через вищезгаданий блат. Я офіційно звертаюся до керівництва проєкту з вимогою:

Перегляд усіх скарг «ВІД неї»: Більшість її скарг на адміністрацію та гравців є нічим іншим, як інструментом «зливу» та маніпуляцій. Прошу перевірити їх на предмет підставності та наявності провокацій з її боку.

Перегляд усіх скарг «НА неї»: Прошу підняти архів скарг на даного гравця, які були відхилені або закриті з мінімальним покаранням за часів ГС Держ Тимура Волкова. Ви побачите системність конфліктів, хамовитої поведінки та неадекватності.

Перевірка на ЧС (Чорний Список): Враховуючи кількість ініційованих нею конфліктів та спроби зливу адмін-складу,
дана особа заслуговує на занесення до Чорного Списку проєкту без права на амністію.

Це не просто поодинокий випадок — це деструктивна діяльність, яка триває довгий час під «крилом» колишньої адміністрації.

Вимога щодо мого відновлення на посаду:

Окремо прошу керівництво проєкту розглянути питання про моє поновлення на посаді адміністратора. Моє зняття було спровоковане навмисним «зливом» з боку Ольги.

Враховуючи, що:

1. Зняття відбулося на основі сфабрикованих або перекручених фактів;​
  2. Дії проти мене мали характер особистої помсти та змови;​
  3. Ольга системно порушує правила та дестабілізує роботу адмін-складу;​
Наполягаю на справедливому перегляді моєї справи, анулюванні покарання та поверненні мені адмін-прав. Я готовий надати будь-які додаткові пояснення та докази своєї невинуватості в особистих повідомленнях керівництву.

1774542956221.png

Останнє редагування:

Василь Голобородько

Ст. Адміністратор І Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
207
Реакції
174
Бали
88
Публікувати відео: що робити, коли собака гавкає. Ображати жінку, це низько. А потім подавати скаргу за злив? 🤭

Також до чого тут серпень 2024 року? Чому ви подали скаргу не по формі?
Ви хочете сказати, якщо адміністрація порушує правила. Гравцю потрібно закривати очі?

Самі написати скаргу не можете, якщо можете. Чому пишите її через ШІ

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Причина вашого зняття з посади адміністратора — це виключно ваші власні порушення. Вас було знято за неповажне ставлення до гравців, що є неприпустимим для адміністратора. Ольга Княгиня не має до цього стосунку — рішення приймалося на основі зафіксованих доказів вашої поведінки.

Подання скарг на порушення з боку адміністрації — це право будь-якого гравця. Якщо адміністратор порушує правила, він несе за це відповідальність. У даному випадку порушення з вашого боку були реальні, а не вигадані.

Ваші припущення про «блат» або особисту неприязнь гравця є суб'єктивними. Ми оцінюємо ситуації за фактами порушень, а не за особистими стосунками між гравцями. Якщо у вас є прямі докази грубих порушень з боку Ольги, ви можете надати їх у новій скарзі, але зараз ми бачимо лише спробу перекласти провину за своє зняття на іншу особу.

Блокування за невідстояний термін на жаль видати не взмозі, тому що при призначенні Ольги на посаду, були порушення збоку ГС Держ, тому гравця було знято з даної посади.
Підстав для довічної заборони на посади немає. Допуск до 9–12 рангів вирішується чинною адміністрацією залежно від поточної поведінки гравця.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі