Влад Бумер
💙 Колишній - Полковник НПУ | 04 УПП💛
- Реєстрування
- 26 Гру 2023
- Дописи
- 168
- Реакції
- 79
- Бали
- 33
- Вік
- 15
1. Ваш нікнейм: 91851
2. Нікнейм адміністратора: Олексій Вентеро
3.Суть Скарги -
Гравець Влад Заповно покликав адміністратора, після чого на репорт прийшов ІП Олексій Вентеро. Даний адміністратор, коли прилетів на репорт, не мав при собі відеофіксації, хоча як адміністратор він зобов’язаний мати її завжди.
По-друге, він ігнорував усі порушення від гравців, такі як: образи, матюки, ДМ, ДБ. Коли гравець Мет Ноксік взяв у кайданки гравця Влад Заповно, гравець Савилий Кулик перехопив його по NonRP, тобто без відігровки, а також повів його за собою без відігровки. Ігровий помічник Олексій Вентеро за цим спостерігав, але нічого не зробив.
У кінці гравця Влад Заповно відкинули за ДМ, хоча з його боку ДМ не було, наскільки я пам’ятаю. Також даний адміністратор, замість того щоб покарати гравців, просив у мене відеофіксацію в Telegram, хоча вона повинна була бути у нього.
Після того як я почав переглядати свою відеофіксацію, я покликав даного адміністратора у voice, щоб разом це переглянути. Після цього адміністратор сказав подавати скаргу на форум, хоча він сам слідкував за всією ситуацією та повинен був видати покарання.
Щодо моїх висловів з приводу РП-термінів: я їх говорив уже після того, як адміністратор почав стежити за ситуацією, тобто це вже не є порушенням, оскільки РП вже не було, а адміністратор усе бачив.
Також у мене активний статус Bad Cop. Прошу розглянути дану скаргу.
Доказ Доказ
Тайм.Коди.
00:00 порушення гравця
1:00 порушення гравця ннрп Адміністратор -ігнорував
1:06 Лайка від гравця
1:22 Порушення Адміністратора -
оскільки він немав відео зпису
1:42 Адміністратор
2:54 Дб від гравця 2161 -
адміністратор також не видавав покарання
3:34
3:45 нецензурна лайка від гравця
також покарання не було
5:00 гравець 2161 наносив урон
не якого покарання не було за це
4:35 Влад Заповно образи гравця
Мут не Видавали
Але я дуже прошу знайти вільних -
5 хвилин і переглянути весь Откат (з Повагою Влад Бумер)
після того як я подав скаргу (Тут)
3.Суть Скарги -
Гравець Влад Заповно покликав адміністратора, після чого на репорт прийшов ІП Олексій Вентеро. Даний адміністратор, коли прилетів на репорт, не мав при собі відеофіксації, хоча як адміністратор він зобов’язаний мати її завжди.
По-друге, він ігнорував усі порушення від гравців, такі як: образи, матюки, ДМ, ДБ. Коли гравець Мет Ноксік взяв у кайданки гравця Влад Заповно, гравець Савилий Кулик перехопив його по NonRP, тобто без відігровки, а також повів його за собою без відігровки. Ігровий помічник Олексій Вентеро за цим спостерігав, але нічого не зробив.
У кінці гравця Влад Заповно відкинули за ДМ, хоча з його боку ДМ не було, наскільки я пам’ятаю. Також даний адміністратор, замість того щоб покарати гравців, просив у мене відеофіксацію в Telegram, хоча вона повинна була бути у нього.
Після того як я почав переглядати свою відеофіксацію, я покликав даного адміністратора у voice, щоб разом це переглянути. Після цього адміністратор сказав подавати скаргу на форум, хоча він сам слідкував за всією ситуацією та повинен був видати покарання.
Щодо моїх висловів з приводу РП-термінів: я їх говорив уже після того, як адміністратор почав стежити за ситуацією, тобто це вже не є порушенням, оскільки РП вже не було, а адміністратор усе бачив.
Також у мене активний статус Bad Cop. Прошу розглянути дану скаргу.
Доказ Доказ
Тайм.Коди.
00:00 порушення гравця
1:00 порушення гравця ннрп Адміністратор -ігнорував
1:06 Лайка від гравця
1:22 Порушення Адміністратора -
оскільки він немав відео зпису
1:42 Адміністратор
2:54 Дб від гравця 2161 -
адміністратор також не видавав покарання
3:34
3:45 нецензурна лайка від гравця
також покарання не було
5:00 гравець 2161 наносив урон
не якого покарання не було за це
4:35 Влад Заповно образи гравця
Мут не Видавали
Але я дуже прошу знайти вільних -
5 хвилин і переглянути весь Откат (з Повагою Влад Бумер)
після того як я подав скаргу (Тут)
Останнє редагування: