Відмовлено СКАРГА НА ГА 01 (СЕМПРОНІО СЕРО) ТА ГА (САВРАНСЬКИЙ СИР) | ДЛЯ КЕРІВНИЦТВА ТА СПЕЦ. АДМІНІСТРАЦІЇ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валений

Козак
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
10
Реакції
12
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо (ГА 01), Савранський Сир (ГА)
2. Особистий нікнейм: Швець Валерій [124094]
3. Суть скарги: Категорично не згоден з діями ГА 01 Семпроніо Серо та ГА Савранського Сира. Вважаю списання 1,862,150 грн з мого рахунку незаконним привласненням ігрової валюти адміністрацією та спробою приховати технічну помилку при нарахуванні компенсації.
Аргументація (Прошу Керівництво звернути особливу увагу):
ВІДСУТНІСТЬ КОНФІСКАЦІЇ У ВЕРДИКТІ: У скарзі від 10.03.2026 (від Максима Пасечника), яку розглядав адміністратор Рома Семеген, мені було призначено покарання у вигляді 5 днів бану. У ВЕРДИКТІ РОМИ СЕМЕГЕНА НЕМАЄ ЖОДНОГО СЛОВА ПРО КОНФІСКАЦІЮ КОШТІВ АБО ШТРАФ. Я повністю відбув термін блокування, і справа була закрита. (Див. докази нижче).
СПИСАННЯ ЗАДНІМ ЧИСЛОМ: Гроші зникли лише 19.03.2026 — через 9 днів після закриття тієї справи та саме в той момент, коли я почав оскаржувати халатність ГА Савранського Сира.
ПОРУШЕННЯ РЕГЛАМЕНТУ: ГА 01 Семпроніо Серо у своїй відповіді стверджує, що 1.8 млн грн знято за "порушення правил пограбувань". Проте регламент сервера за вказані пункти (NonRP, стяжки) передбачає КПЗ або Бан, але НЕ передбачає конфіскацію мільйонних статків.
ТЕХНІЧНИЙ ЗБІЙ: Я впевнений, що ГА Савранський Сир випадково обнулив мій баланс під час спроби видати 100,000 грн компенсації, а ГА 01 зараз намагається "прикрити" цю помилку, видаючи її за законне списання за стару скаргу.
Вимога:
Прошу Керівництво проекту або Спец. Адміністратора особисто перевірити мої логи списання коштів та вердикт у скарзі від 10.03.2026.
Повернути незаконно списані 1,862,150 грн, оскільки це списання не було передбачене початковим вердиктом адміністратора.
Надати правову оцінку діям ГА 01, який самовільно додав конфіскацію до справи, покарання за яку вже було відбуто.
4. Докази (Посилання):
5. Дата: 26.03.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Рішення є остаточним та не підлягає оскарженню. Ви вчинили пограбування з порушенням одразу багатьох пунктів правил. Майно було компенсоване гравцю. Повторне створення тем та навмисне спотворення нікнейму може призвести до блокування форумного облікового запису.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі