Розглянуто Масові порушення стату//СБУ//Терміново розглянути

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
585
Реакції
1,105
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Маркус Фікс
2. Нікнейм порушника:Данил Кабачок//Данієль Шухевич//Даня Воробей
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Вітаю.
Стояв біля риболовного магазину, після чого до мене під’їхали співробітники
СБУ та без будь-яких підстав витягнули мене з автомобіля. Хочу зазначити, що моя машина була повністю затонована, тому вони фізично не могли знати, що всередині хтось знаходиться.
Також співробітники
СБУ спілкувалися російською мовою, хоча, перебуваючи в державній організації, вони зобов’язані використовувати українську.
Після затримання мене повезли до НПУ на незареєстрованому транспортному засобі без номерних знаків, що є грубим порушенням правил.

Гравець Данієль Шухевич:
  • відмовлявся надавати посвідчення;
  • не відігрував RP-процес (зокрема момент, коли ставив мене до стінки для фото — не було відіграно, що він взяв мене під руку).
Гравець Даня Воробей:
  • відмовлявся надавати посвідчення;
  • розмовляв російською мовою
Гравець Данил Кабачок:
  • катається с ОПГ
Також під час моєї спроби втечі Данил Кабачок під’їхав на автомобілі, в якому перебували представники ОПГ, що викликає серйозні питання щодо його дій та можливого порушення правил.

Прошу:

• перевірити співробітника Данила Кабачка//Даня Воробей//Данієль Шухевич;
  • перевірити звання інших співробітників СБУ, які брали участь у ситуації;
  • дати об’єктивну оцінку їхнім діям та видати відповідне покарання без проявів блату.
Пункти статуту які порушили:
Розділ 1
3) Недотримання будь-якого пункту з статуту карається дисциплінарним стягненням.
Розділ 3
5) Співробітнику забороняється порушувати правила субординації.
15) Співробітнику забороняється їздити на особистому транспортному засобі.
19) Заборонено мати будь-які зв‘язки з ОПГ та передавати їм службову інформацію.

Пунки правил держ.орг які порушили:
2.24. Заборонено співпрацювати з ОЗУ, а також будь-якими іншими бандитськими організаціями. | Догана/Звільнення
Виняток: покупка лікувальних речовин ("Петрушка", які описані законом).
2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Пункт правил UG які порушили:
1.16. Обов'язкова мова під час RP ситуацій та в IC чаті - українська.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
6. Тайм-коди -
0.21 Підїхали до мене. 0.26 Витягнув з авто без підстави. 1.09 Показал посвідчення то что он капрал. 1.42 Даня Воробей сказал ти недоразветий. 2.52 Открили огонь по мне. 3.14 Приехал с ОПГ в машине. 3.25 Не отиграл рп что взял в кайданки. 4.02 Посадил в незарегестрированое ОТЗ. 7.04 Відпустив мене не відігравши рп. 7.23 Взяв под руку без отигровки.
7. Дата порушення:26.03.2026

Станіслав Колесник

Екс-Адміністратор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
146
Реакції
55
Бали
73
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт.

Гравець Данил Кабачок [221546] - отримує Варн.
За порушення правил державних організацій 2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Гравець Данієль Шухевич [131359] - отримує Варн.
За порушення правил державних організацій 2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Гравець Даня Воробей [6561] - отримує мут на 40 хв та деморган на 20 хвилин.
За порушення правил UKRAINE GTA 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Також ви власник Маркус Фікс [227322] - отримуєте мут на 20 хв.
За порушення правил UKRAINE GTA 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

На жаль данні гравці більше не знаходяться у фракції тому догати або звільнити я не в змозі.
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі