Розглянуто Особиста неприязнь, порушення статуту, зловживання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕹𝖆𝖔 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
38
Реакції
69
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Макс Аммо
2. Нікнейм порушника: Джулиус Моррісон
3. Суть скарги:
Дана особа, перебуваючи на високій посаді, зловживає своїми правами та обов'язками, з метою зливу мене як держслужбовця через ОСОБИСТУ НЕПРИЯЗНЬ.
Докази цього надаю в скарзі.
Сьогодні на ГУ прибуло 2 підозрілі особи, після кінця робочої зміни ми з колегами вирішили провести вечір весело охороняючи ГУ. Зустріли цих людей, як з'ясувалося згодом - один з них був в розшуку. В ході діалогу - вони пропонували нам "шоколадки" та неодноразово казали щоб ми всі "брали взятки і нам буде щастя". У зв'язку з цим ми вже мали право затримувати осіб за статтею "Пропонування хабара" та "Провокацію співробітників правоохоронних органів". Після чого я власне їх і затримав, а саме ту людину, яка це казала.
В ході затримання, я зрозумів, що в мене відкат писав робочий стіл. Тобто прямих доказів порушення, окрім свідків колег - не було. Керуючись пунктом закону КПКУ
Стаття 59.3. Підстави звільнення підозрюваного:
Не підтвердилась підозра у скоєнні злочину; (не було відкату)

Я мав право та навіть був зобов'язаний звільнити особу. Що і хотів зробити, але оскільки особа продовжувала кричати про шоколадки - я вирішив що буде доречно сказати громадянину що він може вручити їх моїй колезі - Павлюк. (Зробив більше з жарту)
Після чого звільнив громадянина, оскільки керувався статею закону КПКУ.

Далі до мене говорив Моррісон, якого я дуже погано чув, у зв'язку з цим вирішив перезайти в область (лунала музика і лагала гра, просто не чув)

Зайшовши до області - я просто був шокований. Наш же "колега" та полковник, який "має надавати нам всім приклад" одразу мене кафає по НоНРп. Навіть не уточнивши хто я, (був без форми з маскою на обличчі), не провівши зі мною жодної бесіди щодо з'ясування моїх дій та чим я керувався - одразу мене звільняє (знову ж таки без перевірки на особу і не почувши мене). Виписує наступні статті порушення статуту

1.1 Заборонено порушувати законодавство України.
(Не зрозуміло як саме проявилося, оскільки я керувався якраз пунктом закону КПКУ)

2.2 Заборонено ігнорувати/не виконувати накази старших.
(Жодного наказу мені дано не було, в рацію до мене звернень не надходило. Офіційно з наказом, зокрема текстових звернень я не бачив)
Можливо було звернення в войс - і мене лагало, тому і вимушений був перезайти, я просто міг не почути. І через це не міг виконати наказ (якщо він і був) але це не є причиною для звільнення, оскільки не від мене це залежало. І далі я одразу ж перезайшов і був готовий до діалогу, але замість аргументації - отримав звільнення та арешт без ЖОДНОГО РП, ДОГАН, ПОПЕРЕДЖЕНЬ ТОЩО

2.7 Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності.

(Я не ставився недбало - затримав правопорушника, оскільки хотів зупинити порушення порядку, зрозумівши, що бракує доказової бази - відпустив.)

У зв'язку з цим, я вважаю, що жодна стаття надана мені за порушення статуту не є адекватно обгрунтованою.

Тепер перейдемо до самого полковника, який в період з 10 березня - будучи на посаді ще підполковника - використовував свої можливості задля з'ясування особистих відносин.

Раніше був полковник Еванс, який порушував субординацію і видавав мені догану, в ДОКАЗАХ все є, там напряму він зізнається що хотів злити мене і товаришував з Моррісоном. З переписок це також видно. Потім Еванс пішов, але сказав що нас всерівно кікнуть. І Моррісон стає на полковника.
При з'ясуванні в чатах за що звільнення - в процесі взагалі сказав, щоб "не плакали" - ну таке собі пояснення. Кричить на інших людей замість пояснень - більш вагомі докази можу надати в особисті в дс. Як він будучи, здається, в не зовсім адекватному стані - кричав на наших людей.

Перед цим з (скріна де "для Павлючку і Аммо) він намагався зробити цитата"фокус" хотів нас звільнити по втраті довіри, ще будучи на підполковнику. Свідками цьому - є наші колеги і чати в тг. Постійні погрози та намагання звільнити нас.

Це вже говорить про упереджене ставлення.

ПОРУШЕННЯ:
4. Лідер не повинен зловживати своїми додатковими можливостями.
5. Лідер не повинен проявляти агресію в грі (крім IC ситуацій).
8. Лідер повинен реагувати на всі питання і скарги гравців або підлеглих.
Також: 12. Лідер повинен мати охайний нікнейм у діскорді та на форумі, написаний українською мовою, без використання смайликів, емоджі та інших символів.
7. Виявляти неадекватність по відношенню до будь-кого.
(Надам в особисті відкат)

Прошу перевірити на наявні факт порушень.
І у будь-якому випадку, якщо я порушив, я згоден понести дисциплінарне стягнення (догану). Але аж ніяк не звільнення. Оскільки це дуже натягнуті причини, які обумовлені особистим ставленням, але аж ніяк не професіоналізмом.

Прошу повернути мене на посаду, раніше за мною ніколи таких випадків не фіксувалося, і замість доган, бесіди, попереджень, я отримав одразу - звільнення, що вважаю зовсім не справедливим.

P.S. полковник ще й на випробувальному терміні)))

4. Доказ порушення (скриншот/відео): запитайте в "полковника", вище є.
5. Дата порушення: 26.03.2026

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
643
Реакції
397
Бали
123
Вітаю!
Перерозгляд.
Полковник отримає попередження за неадекватні висловлювання в чатах телеграм.
Розглягнуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі