Розглянуто Виключно для керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваньок Києвський

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Бер 2023
Дописи
98
Реакції
53
Бали
31
1. Ваш нікнейм:Ваня Житомирський (124)
2. Нікнейм адміністратора:для га
3. Суть скарги: вітаю шановне керівництво проекту, пройшло вже дуже-дуже багато часу з моєї безроздумної дії, та з моменту блокування мого старого аккаунту назавжди, я з того часу вже подорослішав та зрозумів яку погану дію зробив, і не пройшло і дня що я не жалію про свій поступок та хочу все повернути назад, хотілось би попросити вибачення у всього адмін складу, та дізнатися чи можливий розбан та повернення мені мого акаунту. З мого прошлого оскарження яке було 24 липня 2025 року коли я ще писав оскарження прошлому головному адміністратору вже пройшло дуже багато часу тому хочеться зараз почути відповідь чи можливо повернення та розбан мого акаунта. Зразу хочу також сказати мені прошлий га відповів те що опоблікований запис було видалено, але коли я був в СБУ я перевіряв через планшет чи є ще мій акаунт та він був, Я дуже вас прошу переглянути я можу з вами зв'язатися та надати всі докази що то був мій акаунт. Також я згоден на повне обнулення акаунту за ради розбану
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-Керівника.301369/
5. Дата порушення:дата останнього оскарження 24.05.2024

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,610
Реакції
1,071
Бали
253
Вітаю
Ваш акаунт видалено
Після амністії яка була ви можете створювати нові акаунти та продовжувати грати
Не порушуйте

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі