Відмовлено Скарги на Адміністрацію ( Виключно для Олега Галицького)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Арестович

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
64
Реакції
86
Бали
23
Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо (ГА 01)
Особистий нікнейм: Роман Арестович
Суть скарги: Вітаю. Пишу цю скаргу на ім'я Керівництва, оскільки Головний Адміністратор 01 сервера Семпроніо Серо демонструє повну халатність та покриває бездіяльність підлеглих.

Обставини справи:

1. Мною було подано оскарження бану за п. 11.12. Гараж №110 було конфісковано одразу, провину я визнав, тому мав усі підстави на амністію.
  2. Моє оскарження перебувало у статусі «На розгляді» понад 8 днів. Це означає, що адміністрація бачила тему, але свідомо ігнорувала її винесення вердикту.
  3. 26.03.2026 о 12:21 мій бан закінчився системно. Тільки після цього, о 16:19, адміністратор Олег Галицький закрив тему з фразою "Блокування було зняте", хоча його заслуги в цьому немає — я просто відсидів повний термін.
  4. ГА Семпроніо Серо, розглядаючи мою скаргу на цю ситуацію, відхилив її за 1 хвилину, заявивши, що зняти бан раніше "було неможливо".
Чому це порушення: Твердження ГА про "неможливість" — це відверте введення в оману. Якщо оскарження схвалюють, бан знімається в ту ж хвилину через адмін-панель. Тема висіла «на розгляді» 8 днів — часу було більш ніж достатньо. Така поведінка ГА свідчить про спробу приховати неспроможність адміністрації вчасно виконувати свої обов'язки.

Прошу Керівництво:

1. Розглянути питання щодо невідповідності Семпроніо Серо займаній посаді Головного Адміністратора через халатне ставлення до скарг та покривання помилок підлеглих.
  2. Розглянути факт ігнорування термінів розгляду тем (понад 48 годин за регламентом).
  3. Виплатити компенсацію за 8 днів, які я міг провести у грі, якби модерація працювала згідно з правилами проєкту.
Доказ видачі покарання (скриншот/відео): Докази Докази Докази 2Докази 2
Дата порушення: 26.03.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Відповідь була надана в відповідній скарзі. Повторне створення тем з цього приводу не призведе до зміни вердикту, натомість може призвести до обмеження форумного облікового запису.

Щодо суті викладеного в вашій скарзі:

провину я визнав, тому мав усі підстави на амністію
Право на амністію визначається адміністратором враховуючи велику кількість факторів. Право на аміністію не видається автоматично після визнання провини.
Моє оскарження перебувало у статусі «На розгляді» понад 8 днів. Це означає, що адміністрація бачила тему, але свідомо ігнорувала її винесення вердикту.
Адміністрація мала підвищене навантаження по скаргам протягом цього періоду, що чітко видно в термінах розгляду скарг на адміністрацію. Ваша скарга не була виключенням в цій ситуації.
Тільки після цього, о 16:19, адміністратор Олег Галицький закрив тему з фразою "Блокування було зняте", хоча його заслуги в цьому немає — я просто відсидів повний термін.
Скаргу закрив не Олег Галицький, а я особисто. Ви б звернули на це увагу, якщо б керувались власною думкою, а не скопійованою відповіддю від ChatGPT.
Розглянути питання щодо невідповідності Семпроніо Серо займаній посаді Головного Адміністратора через халатне ставлення до скарг та покривання помилок підлеглих.
Мною щойно було повідомлено про дану скаргу та передано її вміст керівникові Олегу Галицькому.
Розглянути факт ігнорування термінів розгляду тем (понад 48 годин за регламентом).
Згідно діючого регламенту розгляду скарг, адміністрації може знадобитись більше часу на розгляд скарги.
Виплатити компенсацію за 8 днів, які я міг провести у грі, якби модерація працювала згідно з правилами проєкту.
Жодного зі згаданих 8-ми днів ви не могли б провести в грі, оскільки рішення про оскарження не було ухвалено. У виплаті компенсації відмовлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі