Роман Арестович
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 25 Січ 2024
- Дописи
- 64
- Реакції
- 86
- Бали
- 23
Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо (ГА 01)
Особистий нікнейм: Роман Арестович
Суть скарги: Вітаю. Пишу цю скаргу на ім'я Керівництва, оскільки Головний Адміністратор 01 сервера Семпроніо Серо демонструє повну халатність та покриває бездіяльність підлеглих.
Обставини справи:
Прошу Керівництво:
Дата порушення: 26.03.2026
Особистий нікнейм: Роман Арестович
Суть скарги: Вітаю. Пишу цю скаргу на ім'я Керівництва, оскільки Головний Адміністратор 01 сервера Семпроніо Серо демонструє повну халатність та покриває бездіяльність підлеглих.
Обставини справи:
- Мною було подано оскарження бану за п. 11.12. Гараж №110 було конфісковано одразу, провину я визнав, тому мав усі підстави на амністію.
- Моє оскарження перебувало у статусі «На розгляді» понад 8 днів. Це означає, що адміністрація бачила тему, але свідомо ігнорувала її винесення вердикту.
- 26.03.2026 о 12:21 мій бан закінчився системно. Тільки після цього, о 16:19, адміністратор Олег Галицький закрив тему з фразою "Блокування було зняте", хоча його заслуги в цьому немає — я просто відсидів повний термін.
- ГА Семпроніо Серо, розглядаючи мою скаргу на цю ситуацію, відхилив її за 1 хвилину, заявивши, що зняти бан раніше "було неможливо".
Прошу Керівництво:
- Розглянути питання щодо невідповідності Семпроніо Серо займаній посаді Головного Адміністратора через халатне ставлення до скарг та покривання помилок підлеглих.
- Розглянути факт ігнорування термінів розгляду тем (понад 48 годин за регламентом).
- Виплатити компенсацію за 8 днів, які я міг провести у грі, якби модерація працювала згідно з правилами проєкту.
Дата порушення: 26.03.2026