Розглянуто РОЗГЛЯД КАТЕГОРИЧНО ДЛЯ Олега Галицького. га,зга не розглядати!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Михасик Хелл
2. Нікнейм адміністратора: га, згс неоф
3. Суть скарги:

Добрий вечір, пане Олеже!

Змушений звернутися безпосередньо до вас, оскільки мої попередні звернення до ЗГА та ГА залишилися без належної реакції та розгляду. Прошу уважно ознайомитися з описом ситуації, що сталася 18.03, адже вважаю покарання, накладене на мене, повністю необґрунтованим і помилковим.

Опис ситуації:

Вранці 18.03 у загальному аллфамкю всіх кланів у чаті між мною та гравцем Тімом Тюбиковичем виник конфлікт. Після суперечки він першим опублікував відео, створене за допомогою ШІ, де зображено нібито мене, який ображає власну родину. У моєму розпорядженні є докази, що це саме він поширив цей матеріал.

Пізніше того дня я переглядав TikTok і випадково натрапив на його публічний профіль. На його сторінці були відкриті відео з ним та його дитиною — без будь-яких обмежень доступу. Я зробив скриншоти відкритих матеріалів і відправив їх йому у приватні повідомлення як відповідь на його провокацію. Поширення не відбувалося у публічних каналах чи серверах.

Увечері того ж дня я отримав бан на 6тис днів з формулюванням порушення пункту 7.2. Саме тому у мене виникає логічне питання — до чого тут пункт 7.2, якщо я не робив публічного розповсюдження особистих матеріалів?

Чому покарання було накладено неправильно:

1. Приватні повідомлення НЕ модеруються

На це є прямі докази. Особисто Олег Галицький та Соломія Крушельницька раніше повідомляли мені, що модерація приватних переписок не проводиться, а отже — адміністрація не може і не має права карати за те, що відбувається в приватних повідомленнях.
Коли зливали мої фото (які НЕ були у відкритому доступі), мені одразу сказали, що нічого зробити неможливо, бо це саме приватні повідомлення.

Тоді чому в аналогічній ситуації — покарали саме мене?
І чому гравці, які зливали мене та інших, не понесли жодного покарання?

Виходить, що правила застосовуються вибірково?

2. Використані мною фото були у ВІДКРИТОМУ доступі

Фото, які я надіслав у приватні повідомлення, були взяті з публічного TikTok-профілю гравця Тіма Тюбиковича. Тобто він сам зробив їх загальнодоступними.
У правилах немає заборони дивитися або обговорювати публічні матеріали, тим більше — не в межах сервера.

Якщо гравець сам відкрито викладає фото, то він автоматично погоджується з тим, що вони можуть бути побачені іншими.

3. Не було ніякого приниження гравця

У відповіді на моє оскарження зазначено, що я нібито принижував гравця. Це не відповідає дійсності.
Натомість у мене є докази того, що Тім Тюбикович та ще троє осіб насміхалися з мене. Чому вони не отримали жодного покарання?
Чому реакція одностороння?
Це виглядає як відверта упередженість і блат.

4. Некомпетентність ЗГС Неофа та ГА сервера

На жаль, змушений це констатувати.
• ЗГС Неоф неправильно трактував ситуацію та без розгляду всіх доказів видав невірне покарання.
• ГА Святогор, якому я написав у день бана, так і не відповів вже понад тиждень.
Якщо він зайнятий — це не повинно лягати на мої плечі. За свою посаду він отримує оплату, а отже повинен виконувати свої обов’язки якісно та вчасно.

У мене є скріншоти, які підтверджують моє звернення і повну відсутність реакції.

Висновок:

Пане Олеже, ви добре знаєте мої попередні ситуації та історію подібних інцидентів. Я ніколи не порушував правил — діяв відповідно до того, що було дозволено вами та КТП.

Мене покарали не за дії, а скоріше “бо так вирішили”. Виходить, що правила для мене працюють по-іншому.

Я прошу вас:
1. Особисто розглянути ситуацію.
2. Вийти зі мною у голосовий зв’язок для детального пояснення — я надам усі докази, скріншоти, переписки й відеоматеріали.
3. Переглянути справедливість та обґрунтованість покарання.

Сподіваюся на ваше розуміння, неупередженість і чесне вирішення питання.

З повагою,
Михасик Хелл.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Всі докази за вашим проханням можу надати у войсі або в особистих повідомленнях Телеграмі.
5. Дата порушення: 18.03

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Перерозглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Повторно розглянувши усі докази - акаунт буде розблоковано.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі