Розглянуто Оскарження Бану | Тьома Міллер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Вербицький

Ігровий Помічник | Північна Україна
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
17
Реакції
5
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Тьома Міллер 84664
2. Нікнейм адміністратора:-, SERVER
3. Суть скарги: Я їхав додому з роботи як мені пишуть друзі в телеграм що мені дали бан та зняли з Посади Полковника НПУ по причині Обхід Бану і я навіть тупо не рощумію в чому проблема але 2 дні назад я подавав на ІП мене відмовили тому що в мене багато мультиакаунтів на інших серверах, я написав на форум в темі технічний розділ/Проблеми зі входом на видалення всіх мультиакаунтів на всіх серверах окрім цього акаунту Тьома Міллер 84664 мені відповів в темі Технічний Адміністратор - Максим Петрушка що акаунти було видалені і на слідуючий день мені видається бан по причині Обхід бану та написано що покарання видав SERVER і як я думаю мене і зняли з посади Полковник НПУ через БАН хоча коли повідомляли що мене щеали в причині написали Обхід бану, зняв мене з посади ЗГС Держ Андрій Соколов, я не розумію за що менімогли видати бан або це звʼязано з тим що мені Тех Адміністратор видалив акаунт і можливо античіт якось не так спрацював або сам Адміністратор якось видав мені покарання від іменні SERVER до 2042 року, я не міг нічого порушити тому що я знаю правила проекту і якщо зайти в мої покарання там буде написано що мені давали мут на 30 хвилин якщо я не помиляюсь по причині Реклама промокоду у ВІП чат тому прошу будь ласка розглянути моє оскарження, раніше дякую!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 28.03.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,634
Реакції
1,080
Бали
253
Вітаю
Відпишіть мені в особисті повідомлення Telegram - @borvikusia

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі