Розглянуто СБУ// Масові порушення (прошу вчитуватись в зміст скарги щоб не виходило непорозумій)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
268
Реакції
177
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Кіліан Краймз
2. Нікнейм порушника:9061,38695
3. Назва організації порушника:СБУ
4. Суть скарги:

1 відео:Були коло СБУ посвілкуватись з 38695 проте людина нас ігнорила після чого на тайм коді (0:17) айді:9061 видає форму без будь якої РП відігровки.

2 відео: Дають без підставні законні вимоги які не базуються ні наякому законодавчому рівні , та мій друг відкриває поперджувальний вогонь: (1:09) але не покому не стріляв тобто ні в кого не попав . Та вони почали стріляти проте один з гравців стріляв з GZ айді:38695 та на тайм коді: 1:21 вбив мого друга з GZ тобто DM in GZ . На тайм коді 1:30 я показую що той повинен вийти з GZ і в цей момент на тайм коді 1:32 по мені відкривай вогонь з GZ. На тайм коді 1:48 PG тайзер на зброю . 2:35 знов відкриває вогонь з ЗЗ . Тайм код: 2:55 в прижку з тайзера по стріляючій людині .. до неї я питань не маю та як людина дали мені встати та сказала відкат прошу не видавати покарання йомму. 3:27 людину яку ми нещодавно вбили старалася мене за ДБешити в помсту тим самим порушила правило : Rk . 3:45 людина починає перестрілку з вікна . 3:49 повторне PG зі сторони СБУ тайзер на зброю. Задав питання на тайм коді: 6:25 і далі і на 6:29 обзиває мене перебуваючи по формі . на 6:35 просто так видає кляпа тобо NonRp . Йому навіть його спів робітник каже що він порушує правила . в 10:50 каже що в нього навіть відео нема тобто незаконне затримання потом каже що в Соколова є 10:59 що в нього є проте передачі протокола затриманні не було та як Соколов помер і взагалі участвувати в цих процесуальних діях тупо не міг . 11:20 стверджу
є що передав тим самим відверто бреше . Далі в мене стався виліт (пропав інтернет)

Правила які гравці порушили :
айді 9061:
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
айді:38695
2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення (казав що не надасть мені адвоката і так далі)
2.9.
Заборонено ображати колег у будь-якому вигляді, як у рацію фракції, так і у рацію "Оголошення фракцій". | Попередження/Догана/Звільнення (7:39 обзиває свого спів робітнника)
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана
2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана
2.5. Заборонено брехати старшому складу. | Попередження/Догана/Звільнення (каза що передав дії)
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Примітка для адміністратора який переглядає скаргу:в мене відсутній звук (забув включити) проте як ми знаєм СБУ заходячи на зміну забов*язані включити боді камеру (тобто откат) і якшо я порушив правила проекту може подати оскарження на форум. Дякую за розуміння

Просьба до адміністратора який переглядає скаргу : Я написав покарання за які гравець може отримати покарання , якшо він їх не отримає прошу пояснити бо рахую він порушив все те що я написав . Дякую

5. Доказ порушення (скриншот/відео):2 відео , 1 відео
6. Дата порушення:28.03.26

Олександр Соколов

Подільський Край
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
580
Реакції
158
Бали
103
Доброї ночі, ознайомився з вашою скаргою в тому числі як і на мене, так само, і на мого працівника.
1. Щодо свого порушення можу сказати тільки одне, визнаю не відіграв, так, просто скажу як є, не було можливості, був зайнятий особистими справами та було не до того!
2. Щодо порушення працівника Данііл Дикун [38695]
- Данного співробітника буде звільнено з лав Служби Безпеки України за масові порушення правил UG, а також статуту та буде занесено у чорний список фракції.
3. Прошу Вас не провокувати співробітників у ГУСБ, направляючи на них вогнепальне озброєння, бо тим чином вони мають повноваження відкрити вогонь на пораження за для своєї власної безпеки!

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець.

Гравець Кіліан Краймз [47321] Отримає покарання у вигляді - "Провокація гравців" | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів + "FD" | Деморган 15-30 хвилин + Ухід від РП | Варн

Гравець Нікіта Дніпровський [31955] Отримає покарання у вигляді "DM" - | Деморган 60-100 хвилин

Гравець Данііл Дикун [38695] - Отримає покарання у вигляді "NonRP Держ" | Варн

Гравець Сергій Шмигелський [31954] - Отримає покарання у вигляді "PG" | Деморган 15-60 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі