Розглянуто Повне порушення правил. | D - 34

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Лют 2024
Дописи
61
Реакції
12
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Аотем Орловський
2. Нікнейм порушника: Назар Чупра
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Зупинив сказав що за те що немає НЗ але вони стояли показав йому тех паспорт сказав давати паспорт я дав і він взяв в кайданки просто так (розшуку в мене не було)
Тайм коди:
1:19 дав йому паспорт хз на якій підставі але дав) він його взяв і перевірив.
2:10 сказав виписує за те шо немає прав)
2:37 взяв в кайданки (міранду він так і не прочитав) (бо він її забувся))
2:53 на питання по якій причині взяв в кайданки він сказав ( он не хотів слухать)
3:27 він відкрив вогонь з водійського місця на ходу
3:57 погрози, а саме він сказав відкрили вогонь по нам тпер ти тобто я будеш точно сидіть. Хоча той хто відкрив вогонь по ним я вперше бачу.
4:52 він міранду забув)
8:32 він забув як викликати адвоката)
10:58 хотів приписати статтю як він сказав (за ета) потім сказав не нада бо він забув як це називається)
12:10 сказав шо я не давав паспорт хоча в 1.19 видно що він його взяв переглянув і віддав мені назад.
13:00 він каже шо в нього все записано я сумніваюсь шо в нього навіть запис є
13:29 каже окей затримав без підстав просто так безпідстав (сам каже шо затримав без підстав)
16:45 каже шо він би мене простив за щось на перший раз але хтось НН приїхав почав їх тулити і він каже шо я винен в цьому
19:23 не посадив мене а просто завів у камеру і там залишив...
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
6. Дата порушення:26.03.2026

Євген Могила

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
208
Реакції
157
Бали
48
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:
Гравець #107975 отримує покарання у вигляді NonRP стрільба із-за керма держ + багоюз | Деморган на 90 хвилин.
Гравець #98428 отримує покарання у вигляді Стрільба з пасажирського місця | Деморган на 60 хвилин, Неповажливе ставлення до гравців - мут на 60 хвилин.
Гравець #31727 отримує покарання у вигляді Навмисний таран + FD: 60 хвилин.
Раджу вам подати заяву до прокуратури на даних співробітників, оскільки більша частина відео - це справа Прокуратури.

РОЗГЛЯНУТО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі