Розглянуто Для ГА/Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕹𝖆𝖔 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
36
Реакції
63
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Макс Аммо
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Соколов
3. Суть скарги: Я написав скаргу, мене звільнили просто так. Саме звільнення відбувалося з купою порушень РП правил. За правилом
5. Лідер/заступник перед тим як звільнити чи видати догану гравцю зобов'язаний зробити скріншот або відеозапис його порушення.
Тому адміністрація має запитати у людини докази мого звільнення, та після цього об'єктивно зважити ситуацію.
Я надав скріншоти які підтверджують упереджене ставлення до мене, та порушення статуту з боку полковника на випробувальному терміні.
Мою скаргу відхилили, хоча я чітко не раз писав "що всі докази можу надати в особисті або в дс", там міститься інформація яку не дуже хочеться кидати на форум.
Адміністратор відхиляє скаргу, на звернення в діскорді та в телеграмі ставиться неповажливо.
Замість того щоб нормально мені сказати, що він зараз не може, і краще в інший день - він просить замутити нас.

Я прошу справедливий перерозгляд скарги. Мене звільнили без жодної догани та бесід, саме звільнення відбувалося з рядом порушень, але чітко написано, що зам.лідера та лідер має вести фіксацію. Я нікого не звільняв, щоб її надавати. Докази упередженого та неадекватного ставлення від особи в скарзі - можу надати в дс
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): СКАРГА

Також прошу запросити докази мого звільнення від полкана, і порівняти з тим про що я говорив у скарзі. А не просто відхилити її

5. Дата порушення:27.03, 26.03

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,532
Реакції
989
Бали
253
Вітаю!

Стосовно вашого звільнення, вас було звільнено, через великий наплив схвалених скарг у ваш бік.
Від вас було купу порушень загальних правил Ukraine GTA.

Стосовно вашої скарги, її буде перерозглянуто, та полковник отримає покарання, за некореткне та неповажливе спілкування.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі