Розглянуто Порушення правил UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Бер 2023
Дописи
99
Реакції
53
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Вася Потапенко
2. Нікнейм порушника: Артем Фостер 229154
3. Назва організації порушника: ДКВС
4. Суть скарги:

Даний працівник ДКВС, перебуваючи на території ДКВС ймовірно біля адміністративної будівлі, помітив мене, коли я приїхав робити графіті, що знаходяться за забором ДКВС. Якщо дивитися по RP, він мене ніяк не міг бачити через відстань та перешкоди. Незважаючи на це, він затримав мене та повів, не представившись.

Даний працівник взагалі не дотримується RP — під час супроводу він стрибав з великої висоти, що не відповідає реалістичній поведінці. Найголовніше питання до працівника було, як він мене помітив, якщо він знаходився біля адміністративної будівлі на той момент. У відповідь він офтопом сказав: «Для цього є мінікарта». Це працівник 10 рангу, підполковник, і тоді важко уявити, як поводяться нижчі ранги у схожих ситуаціях.

Навіть якщо в кінці він стверджував, що бачив мене по камерах, фізичних камер на території ДКВС немає. Я намагався вирішити ситуацію по RP, навіть звернувся до СБУ, які розпочали службове розслідування.

Окрім того, я подав скаргу на карту, яка була на форумі ДКВС, оскільки вона не відповідала прописаній дистанції від забору: спочатку було зазначено, що жовта зона ДКВС — 20 метрів від забору (1 крок = 0,5 м), але цей пункт пізніше прибрала ГС держ. Через це RP-ситуація завершилась, на жаль, без результату.

Прошу розглянути скаргу та покарати даного працівника за використання мінікарти у RP-ситуації та за загальне порушення RP.

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Таймкоди:

Початок затримання -0:10

Причина затримання -0:35

Наклеп про зупинку -0:43

Скинув мене з великої висоти -0:51

Типу погроза вбивством за проникнення на червону зону -1:01

Виклик правохороних органів -1:38

Ствердження про ростріл людей на і біля території ДКВС без попередження -2:03

Представлення та пред’явлення посвідчення -3:49

Прибуття поліції -4:42

Пред’явлення відеофіксації -5:55

Спілкування з співробітником поліції -6:41

Не пред’ява посвідчення на першу потребу -6:46

Питання “Чому проникаємо на охоронну територію” -6:51

Ствердження працівником поліції що дистанція жовтої зони від забору на таких об’єктах як ЗСУ та ДКВС мають бути 20-15м -7:30

Друга вимога посвідчення у співробітника поліції -7:57

Перегляд відеофіксації 8:19-12:29

Причина діставання планшету 12:28-13:04

Надання паспорту співробітнику поліції -13:12

Пошук по базі даних 13:38

Висновок після перегляду відеофіксації -14:00

Підтвердження поліцейським про ростріл без попередження громадян які потрапили на територію ДКВС -14:17-14:40

Пояснення підполковника ДКВС -14:40

Ствердження підполковником ДКВС проте що я почав тікати хоча я йшов по своїм справам -14:52

Висновок поліцейського “письмове попередження” 15:50-17:00
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
6. Дата порушення:22.03.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі