Розглянуто розпалювання міжнаціональної ворожнечі | Т - 66

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тюльпан Нокс

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Жов 2024
Дописи
54
Реакції
59
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Тюльпан Нокс
2. Нікнейм порушника: 90223 Олександр Шуллер
3. Суть скарги: Я проходив БП на глово ,і раптом напали неадекватні люди і один з них з криками "Зал*па" убив мого персонажа,це на відео 1. Так як козак з мого клану поклав їх всіх трьох ,у мене з'явилась можливість перепитати у цієї особи до кого він так звертався. Під час нашої розмови він мені каже "давай нєпєз*и мнє на"уй сваєй львовскай мовай бл"дь..." це відео 2 ,через те ,що я спілкуюсь українською. На відео 3 говорить шо у Львові "насипають" ,про наркоманію. На відео 4 насмішки з прильотів по Львову і розказує, що йому шкода шо мене не вбило. Минуло 12 років війни і щоб якесь принижувало мене за те,що я спілкують українською живучи в Україні? Насміхалось з прильотів по Львову, а там якісь інші громадяни? Чи може кладовища немає? Як взагалі можна ,тим більше зараз ділити людей хто з якого міста, по якій мові і з яким діалектом розмовляє.
Таймкоди : відео 1 1хв.10с. , відео 2 1хв. , відео 3 35с. , відео 4 1с.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): відео 1 відео 2 відео 3 відео 4
5. Дата порушення:28.03.2026

Згідно зі статтею 161 Кримінального кодексу України, «умисні дії, спрямовані на розпалювання національної, расової чи релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження національної честі та гідності, або образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями, а також пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв громадян за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками».

Даніл Волошин

Куратор Адміністрації | 04 Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
198
Реакції
118
Бали
88
Вітаю!
Переглянувши скаргу виношу вердикт:

Гравець [18265] Отримує покарання:
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
+
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвили

Гравець [90223] Отримує покарання:
5.18. "Розпал міжнаціональної ворожнечі" - Заборонені релігійні провокації, а також образи, пов'язані з релігійною приналежністю гравця. Прояв ненависті щодо політики будь-якого уряду, політичні провокації в будь-яких проявах, образа влади та уряду. Як виняток країна, з якою йде війна, - російська федерація. | Мут 80-180 хвилин / Бан 1-14 дні, при повторному порушенні Бан 6000
+
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвили
+
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)
Виняток: якщо гравець по якому ведеться вогонь перебуває у транспорті або ведеться погоня тощо.
Приклад: якщо відбулась перестрілка і гравці перебувають за межами авто, для прийняття в ній участі - потрібно покинути авто.

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі