Розглянуто Дмитро Мінур// не компетентість для Га або керівника перевіряйте досконалу сказану мною інформацію (з логами)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
271
Реакції
177
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Кіліан Краймз
2. Нікнейм адміністратора:Дмитро Мінур
3. Суть скарги:
Вітаю ГА або керівник прошу звернути увагу на нового ГС держ який відверто прикриває генерала СБУ та видає не вірні та не справедливі покарання а саме я подав 2 скарги на гравців які зараз перебувають в СБУ ( 1 скарга, 2 скарга) та порушують багато правил та не знають законку.

Подавши скаргу на гравців в 1 скарзі я отримав покарання у вигляді FD + Провокація+ухід від РП , з яким взагалі не згоден і зараз докажу чому :
-1.Данний адміністратор не перевіровши логи видав покарання ухід від РП це нормально? Я з гри самостійно не вийшов а стався перебій з інтернетом .
-2. Далі перейдемте до наступного порушення :
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин .
В данному правилі сказано,що це нанесіння шкоди гравцю без вагомої ІС прчини проте я відкривав вогонь у відповідь або прошу сказати тайм код на якому я це правило порушив .
-3. Далі провокація: можливо я стояв біля ГУ СБУ проте я маю на це право тим більше хотів поспілкуватись з людиною щоб розрішити ситуацію без скарги та конфлікту проте після ігнору починають без підставно просили зупинити транспорт і навіть до заріншього моменту не розуію чому отримав покарання у вигляді провокації

. В 1 скарзі (1 скарга) вказував тайм коди порушеннь РП проте адміністратор закрив на це свої очі тим самим показуючи як людину яка блатить .
Приведу приклад в 1 скарзі на 1 відео ((1 відео) ми з другом просто стоїмо і на тайм коді : 0:17 видає форму своєму спів робітнику без РП відігровки а спів робітик також перевдягся без РП.

На 2 відео в цій самій скарзі (2 відео) видно , що ми стоїмо просто і він каже *чому ви не зупиняє авто?* після чого ми питаєм пичину і отримуємо відповідь *ви самі знаєте* і генерал навіть не зробив ніякого попердження тайм код:0:06 (2 відео). Після ще уточнуюго запитання чому я маю зупинити авто отримав *непокора) тайм код:0:20 і знов генерал не робить нічого , щоб данна людина не порушувала хотя мала це зробити тобто халатність до своєї посади. Після довгої та тупої розмови мій друг відкрив вогонь в повітря і на тайм кода: 1:13 в моє авто почали стріляти тобто покарання FD до мене не може застосовуватись та як причина для відкриття вогню була . Продовжимо тим що спів робітник який знаходився справа перебував в ЗЗ згідно карти в цьому розділі ( правила зелених зон) та той гравецт порушив ось це правило і я це знав тому не стріляв в ЗЗ що не отримати покарання

(2.8. Заборонено вести стрільбу з території червоної зони у звичайні зони та навпаки. | Деморган 60 хвилин) Примітка: незначні відхилення не враховуються.)
після чого я стріляв показуюч щоб той вийшов з ЗЗ щоб продовжити нашу перестрілку яку вони по факту і розпочали. Далі ми з другом вбиваєм генерала СБУ прошу мати це в голові та його товаририш вбив мого товариша перебуваючи в ЗЗ тобто порушив данне правило:

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

. Проте як ми всі розуміємо данний гравець данного покарання не отримав тому , що адміністатор не знає правил або просто заблатив цих гравців скоріше всього по просьбі генерала СБУ. Далі перейдемо до 1:33 як по мені знов стріляють з ЗЗ (31954) . Гравець на тайм коді: 38695 знаючи що в мене зброя в рука викоритсав тайзер на зброю тим саим порушив правило PG. 2:28 гравець самостійно розковує мене і я скористався можоивості втекти і він почав знов стріляти з ЗЗ хотя по фатку в данний момент я загрози життю не ніс тайм код: 2:35 . Дальше він побіг ще більш внутрь ЗЗ і почав стріляти звідти 2:40 . Далі я питаннь не маю, я звиновачення проти 31954 не висував та як людина дала можливість стати та скзала відкат. 3:25 бачимо знов генерала СБУ порушив правило RK поясню чому : 1 . Повернувся на місце смерті , 2. Спробував помститись а саме транспорт давати .3:45 людина просто починає перестрілку сидячи з пасажирсько та стріляючи з водійского вікна та як пулі летіли саме звідти. 3:50 використав повторно тайзер на зброю порушивши PG вже 2 раз та порушив куча правил проекту за пару хвилин нейморвірну кількість разів іза чого мали застувати x2 покарання проте отримав жодного . Що відбувається далі принципі питання є але серверних порушеннь я не бачу . На тайм коді:7:38 ображає свого колеги за що також не отримав покарання. Сергія прошу не карати бо поступив він дуже адекватно та давав поради колезі ,що той порушує та краще мене відпустити а генерал продовжував робити вигляд що нічого не відбувається. Також людину яку ми вбили на тайм коді:1:19 повертається на тайм коді 9:03 тим самим порушив правило:

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

В гравця навіть не було відео записа на протиправні дії і каже , що в генерала тільки вони є проте предачі протокола не була або відео також не передавалось в 11:08 я стверджую що передачі не було проте в 11:18 він каже я передав тобто відтверто збрехав за що можна отримати покарання у вигляді обман гравців і через пару секунд стався викид інтернету через який я отримав ВАРН прошу переглянути ще раз це покарання.

Якшо ви думаєте ,що на цьому все прошу переглянути ще це бо я кидав ще 2 скаргу (2 скарга) на спів робітників СБУ в яких був причетний генерал та цей самий спів робітник .

1 відео (1 відео) : Історія починається з того,що нас таранило авто та ми вбили гравця проте відео не має тільки видно як він помирає і приїхало СБУ , та каже *що ви робите шановний ) тобто я можу зрозуміти що це СБУ далі щоб нас не затримали ми пригрозили їм і він здає трохи назад і каже що ми маєм право вас затримати знаходячись під пріцілом і замість того щоб уїхати вони просто виходять з автомобіля тим самим обидва порушують правило PG, також після мого знеруххомлення генерал СБУ продовжував стріляти по мені тайм код:0:25 також на його відео яке він скадав проте видалив він стріляв +- 2 секунди на момент мого знерухомлення та мого друга якого вдарили тайзером вдарив вдруге тобто просто так застосовував тайзер.

( 2 відео) : на тайм коді 0:11 людила посадила в авто без відігровки тобто порушило знов правило :

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

. Я би на це увагу не звертав якби мені не видавали раніше покарання минулий ГС за такі дії а гравецеві нічого не зробили. НА тайм коді : 2:00 нас привозять в НПУ та витягнули з авто і я помітив можливий баг бо я опинився без кайданок проте помітив це тілки на 2:13 та почав тікати . Далі після чого вийшов з ЗЗ та дочекався поки СБУ-шник вийде також вбив його за ,що я так розумію отримав покарання DM на 100 хвилин проте правилом:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Повністю не згідний з даним покаранням тому, що вбивати можна з ІС причина в мене така була я не хотів сидіти в тюрмі та була погоння за мною .

Тепер починається самий лютий блат який я коли невіть бачив адміністратор знаходячись на посаді ГС держ не використав логи пізніше можливо скаже * що не було в той момент надобності проте* в скарзі я заявляв , що : На доказі не видно хто саме зробив ухід і інтер'єр від перестрілки. Що за маячня? Це відверта брехня мені та іншим грацяв які дивилися ту скарзу по 2 супер вагомим причнам:
-1.Нас затримувало 2 СБУ одного я вбив і залишився тільки генерал СБУ бо інших СБУ-шніків попросту не було там
-2.Адміністратор має доступ до логів та мав куча часу на встанвовлення хто то був наспрвді а саме можна було встановити по кому ми стріляли дізнатись айді гравця та видлати справедливе покарання а саме:

6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60-100 хвилин, при наступному порушенні Варн.
Проте граець не повернувся на місце перестрілки тому попрошу передивитись чи отримував він покарання 6.26 та видати справедливе покарання .

Прошу : зняти адміністратора з посади ГС Держ за блат на посаді та некомпетенність, Генерала СБУ зняти з Варном або за багато порушеннь . Зняти мені покарання та видати компенсацію за витраченний час на написання данної скарги та сидіння в деморгані . Також Виділити скарзі стільки часу скільки потрібно лиш би видати гравці отримали їхні заслуженні покарання та як я писав скаргу без втручання штучного інтелекту дуже довгий час виписував тайм коди та розписав кожну секунду ,що зробив той грацеь або адміністратор не так.

Примітка для ГА або Керівника (логи): Час зліва знизу -1 тобто якшо на фрапсі 15:00 то на справді 16:00 і так далі , дякую за розуміння також на обидвах скаргах відустній звук від мене іза моєї помилки проте за потрбе можете запросити відео в генерала СБУ в нього воно повинно бути

Дякую за розгяд дуже довгої скарги Га або керівник

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

-1 скарга,1 відео (1 скарги),2 відео (1 скарги)

-2 скарга , 2 скарга ( 1 відео) , 2 відео (2 скарга)

5. Дата порушення:29.03.26

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,062
Реакції
845
Бали
253
Вітаю

Ознайомившись із вашою скаргою, усіма описаними аргументами та наданими матеріалами, було проведено повторний розгляд ситуації, включно з перевіркою відео доказів і обставин подій.

За результатами перевірки повідомляємо наступне:
Адміністратор Дмитро Мінур виніс рішення відповідно до правил проекту та в межах своїх повноважень. Порушень у його діях або ознак упередженості/«блату» виявлено не було.
Покарання, видані у ваш бік (FD, провокація, ухід від RP-процесу), були застосовані на підставі наданих доказів. Навіть якщо розрив з’єднання стався через перебої з інтернетом, з боку адміністрації це все одно виглядає як переривання активного RP-процесу, що і було враховано при винесенні рішення.
Звинувачення адміністратора у «блаті» або некомпетентності не підтвердилися. Рішення були винесені на підставі тих доказів, які були подані у скаргах, та відповідно до чинних правил сервера.
У зв’язку з цим:
підстав для зняття адміністратора з посади немає;
підстав для перегляду або скасування вашого покарання немає;
компенсація не передбачена.

На майбутнє рекомендуємо уникати провокативної поведінки біля державних організацій та не переривати RP-процеси під час активних ситуацій.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі