Богдан Новицький
[L - Клану FAMA MOZ 07 сервер] Богдан Новицький
- Реєстрування
- 9 Сер 2025
- Дописи
- 47
- Реакції
- 35
- Бали
- 73
Богдан Новицький — Шлях до Державного Олімпу
📔 Розділ 1. Про себе
📔 Розділ 1. Про себе
- Ім'я та Прізвище: Богдан Новицький
- Стать: Чоловіча
- Дата народження: 21.03.2002 року (24 роки)
- Місце народження: Україна, м. Київ
- Місце проживання: Подільський край, м. Дніпро
- Громадянство: Україна
- Зріст та вага: 188 см / 85 кг
- Відмітні ознаки: Татуювання герба на плечі, шрам на лівій руці після служби в ЗСУ, глибокий та впевнений голос.
- Захоплення: Стрільба, шахи, читання мемуарів світових лідерів, благодійність.
👨👩👦 Розділ 2. Сім'я та коріння
Богдан народився в сім'ї інтелігентів. Його батько, Олександр Новицький, був полковником юстиції у відставці, що прищепило синові любов до порядку. Мати, Олена Новицька, працювала вчителем історії, саме вона навчила Богдана аналізувати помилки минулого. Виховання в такій родині сформувало в ньому стрижень чесності та безкомпромісності до несправедливості.
🧒 Розділ 3. Дитинство та підлітковий вік
Дитинство Богдана пройшло у Вінниці. Поки однолітки грали у відеоігри, він проводив час у залі боксу та на тренуваннях з легкої атлетики. У підлітковому віці він став капітаном шкільної футбольної команди, де вперше відчув відповідальність за колектив. Вже тоді Богдан мав авторитет серед однолітків, бо завжди міг розсудити конфлікт без бійки, використовуючи лише логіку та слово.
🎓 Розділ 4. Юність та студентські роки
Після закінчення школи з відзнакою, Богдан вступив до Харківського національного університету внутрішніх справ. Студентські роки були присвячені вивченню права та криміналістики. Він був активним учасником студентського самоврядування та неодноразово ставав переможцем всеукраїнських олімпіад з правознавства. Його дипломна робота про реформування державної служби стала посібником для молодих курсантів.
👮 Розділ 5. Служба в НПУ та ЗСУ
Після університету Богдан пішов працювати в Національну поліцію України (НПУ). Він почав з посади звичайного оперативника і дослужився до керівних посад, розкривши десятки гучних корупційних справ.
Коли на країну прийшли важкі часи, Богдан, не вагаючись, приєднався до Збройних Сил України (ЗСУ). У зоні бойових дій він проявив себе як тактик і стратег. Під час однієї з операцій отримав поранення, рятуючи побратима, за що був нагороджений орденом «За мужність». Служба навчила його головному: цінність людського життя понад усе.
🏛️ Розділ 6. Шлях у Верховну Раду (ВРУ)
Повернувшись до цивільного життя, Богдан зрозумів, що боротися зі злочинністю потрібно не лише на вулицях, а й у кабінетах. Він став народним депутатом у Верховній Раді. Там він очолив комітет з питань національної безпеки та оборони. Його законопроєкти завжди були спрямовані на покращення забезпечення армії та захист прав простих громадян. Проте він відчував, що як один з депутатів він обмежений — йому потрібен був мандат від усього народу.
🌟 Розділ 7. Поклик серця та мрія стати Президентом
Сьогодні Богдан Новицький — це людина, яка бачила державу з усіх боків: з окопу, з поліцейського авто та з трибуни парламенту. Його мрія — перетворити Подільський край (06 сервер) на взірець стабільності та процвітання.
Він прагне стати Президентом, щоб впровадити реформи, які ми обговорили: від підтримки ЗСУ до нових стандартів у медицині та ЗМІ. Я вірю, що Україна починається з кожного з нас, і він готовий взяти на себе відповідальність за спільне майбутнє.
Я як кандидат у президенти хочу навести лад в Подільському Краю, та покласти край кумівству, корупції та бюрократі.