Розглянуто Для О. Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрей007

Козак
Реєстрування
26 Січ 2026
Дописи
57
Реакції
20
Бали
11
1. Ваш нікнейм: 77003
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Вітаю вас пане Галицький я сприводу Игрока вам пишу дуже цікавого а саме Амир Алієв (96457). Данний игрок Їздить по серверу делає собі контент для його каналу ок припустимо,але питання вот в чем полягає
Данна особа заливає на форум сітуації неповні робе нарізки і тим самим питаеться сливать игроков, або обманює адміністрацію це можно расудити навіть на його ж відеодоказів
Доказ номер 1. Що ми бачимо він прикрепив 3 відео докази. Дивимось 1 видео доказ починається с того як він начав тулить інкосаторів, але чому він не показав полностью что він їхав за ними це можно дуже легко доказать по логах що він робив, я пам'ятаю цей випадок тому що я був присутній на цьому випадку.
Дивимось на його друге відео коли там тепнувся адмін, ви можите глянуть по логам який це був адмін і запитать його чому данний адмін не запитав данного ігрока з якої ціллю ви їдете за інкосаторами, Якщо с точку зору подивитись в реальному житті то це і був вже как напад на інкосацію а по правилах він їхав за інкосами один ,питання чому? чого він чекав а всім уже ясно чого він чекав. Дивимось на 3 його відео доказ Що він хотів цим доказати ) смішно,але дякую що я передивився його видео там був адмін Олексій Вентеро. - а тут питання як він знав і який адмін тепнулся к інкосаторам ?, коли ж він пише що немає в сити адмінов?) якце Пане Галицький може якись програмне чит використав Пан Амир Алієв? пояснить будласочка мені це дуже цікаво стало)
Доказ другий що ми бачимо в цьому випадку знов такиж фрапс обрізанний ( знов обман адмістрації) що було до цього??? чому він це не кинув,провокація? вам судити вже Пане Галицький.
Доказ 3 знов такі ж відео починається с того як він стоїть біля нпу і вже щось починається суета, що він робив до цього вам судити тільки
Висновик такий : прошу вас якщо буде час у вас подивитись по логах його цікаву історію що дана людина робить и зробити вже висновик для цього ігрока. Якщо не помиляюсь данна людина була забанена на 5 сервері за чити. У мене все якщо щось згадаю ще доповню .Гарної Днини вам П. Галицький.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): надав
5. Дата порушення: 31.03.2026 або все на відео)

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,027
Бали
253
Вітаю!

Якщо у вас є порушення від гравців ви можете подати скаргу на форумі в розділі скарги.

В даній скарзі, де по вашим словам є порушення гравців, дані скарги розглядаються з наданням таймкодів та поданням її для адміністрації. Втручання керівництва у скарги де порушення по типу "ДМ, ДБ" та розглядаються на рівні Головної адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі