Розглянуто NoNRP Допрос

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Хаос

Козак
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6
1. Денис Хаос

2. Андрій Чобіт, Саша Брень, Іван Храпак

3. Національна Поліція України міста Київ (НПУ К)

4. Спочатку Роле Плей проходило по правилам але потім на кінці допроса не один співробітник не зняв з мене аксасуари або не попросив зробити це мене. Вони просто взяли паспорт не підтвердили особу яка стоїть перед ними та не підтвердили що паспорт належить той особі яку вони ув'язнили.

5. Тут у два відео все:

6. Дата: 30.03.2026 Час: 22:18-22:45
Якщо будуть трепа тайм коди то це повністю друге відео де допрос закінчується.

Іван Храпак

Капітан НПУ Легенда | Східної України 03
Реєстрування
21 Бер 2025
Дописи
114
Реакції
80
Бали
33
10345.png
СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

Від кого: МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

До кого: Денис Хаос
Вітаю Шановний Громадянин
Нон рп допрос не було пояснюю
Ви надали Свій паспорт в паспорті показується ваше лице а також ім'я та прізвището чому це нон рп

Останнє редагування:

Денис Хаос

Козак
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6
Переглянути вкладення 391550СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,

Від кого: МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

До кого: Денис Хаос
Вітаю Шановний Громадянин
Нон рп допрос не було пояснюю
Ви надали Свій паспорт в паспорті показується ваше лице а також ім'я та прізвището чому це нон рп
Пане Іван Роле Плей це ролева ігра правильно? Правильно. Що вона з себе у'являє, все що можна приблизити до реалізму. Коли переверяють документи у людини з неї знімають всі аксасуари щоб підтвердити її особу та підтвердити що паспорт належить саме цій особі, що зробив ваш співробітник? Я нагадаю що він не відіграв РП що він зняв з мене аксасуари та не звірив документи з моїм обличчям, виходить що по РП ви посадили не відому вам людину. Тепер я все зрозуміло пояснив до чого я маю свої притензії до вас та ваших співробітников? Дякую за питання та увагу. Гарного Дня.

Денис Хаос

Козак
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6
В каком месте ты допрос увидел?
Пане Тихий Роле Плей це ролева ігра правильно? Правильно. Що вона з себе у'являє, все що можна приблизити до реалізму. Коли переверяють документи у людини з неї знімають всі аксасуари щоб підтвердити її особу та підтвердити що паспорт належить саме цій особі, що зробив співробітник Національної Поліції України міста Києва? Я нагадаю що він не відіграв РП що він зняв з мене аксасуари та не звірив документи з моїм обличчям, виходить що по РП вони посадили не відому їм людину. Тепер я все зрозуміло пояснив до чого я маю свої притензії до Пана Івана та інших співробітників Національної Поліції України міста Києва? Будь ласка у інші рази будьте трішки поважніше до людей яких ви не знаєте. Дякую за питання та увагу. Гарного Дня.

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець #126757 - отримує покарання у вигляді
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15 хвилин
також з працівником буде проведено бесіду

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі