Відмовлено Дейман Коваленко / оскарження рішення ГС ДЕРЖ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Хомс /02

Знання законів та прав надає громадянам силу.
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
190
Реакції
131
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Олександр Хомс
2. Нікнейм адміністратора: Дейман Коваленко
3. Суть скарги: Рахую рішення ГС ДЕРЖ недоцільним до правил лідера.
1. Прошу надати пояснення з відсилкою на правила проекту щодо використання діскорд-серверу як засобу ігрового процесу. (Посилання на правила проекту чи звернення).
2. Прошу ЗГА / ГА звернути увагу на недоцільне законодавство, прийняте ВРУ. "Міністри кого хочуть того підвищують чи звільняють чи ше щось". В рамках гри я вважаю що це недоцільне законодавство.
3. ГС Держ не дав оцінку діям керівництву організації НПУ та Міністра Внутрішніх Справ. Вважаю що дії міністра носили провокаційний характер, щоб мене особисто притягнути до будь-якої відповідальності.
4. Прошу звернути увагу, та оскаржити моє звільнення, так як грубих порушеннь від мене немає. ( Образи чи згадки родичів, образи проекту чи адміністрації ). Конфлікти саме з керівництвом організації вирішені. З лідером більш-менш відносини нормальні. З особовим складом конфліктів немає або вони вже вирішені.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): рішення ГС ДЕРЖ
5. Дата порушення: 29.03.2026

Артyр Островський

Навіть найтемніша ніч закінчується світанком...
Лідер
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
81
Реакції
73
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Олександр Хомс
2. Нікнейм адміністратора: Дейман Коваленко
3. Суть скарги: Рахую рішення ГС ДЕРЖ недоцільним до правил лідера.
1. Прошу надати пояснення з відсилкою на правила проекту щодо використання діскорд-серверу як засобу ігрового процесу. (Посилання на правила проекту чи звернення).
2. Прошу ЗГА / ГА звернути увагу на недоцільне законодавство, прийняте ВРУ. "Міністри кого хочуть того підвищують чи звільняють чи ше щось". В рамках гри я вважаю що це недоцільне законодавство.
3. ГС Держ не дав оцінку діям керівництву організації НПУ та Міністра Внутрішніх Справ. Вважаю що дії міністра носили провокаційний характер, щоб мене особисто притягнути до будь-якої відповідальності.
4. Прошу звернути увагу, та оскаржити моє звільнення, так як грубих порушеннь від мене немає. ( Образи чи згадки родичів, образи проекту чи адміністрації ). Конфлікти саме з керівництвом організації вирішені. З лідером більш-менш відносини нормальні. З особовим складом конфліктів немає або вони вже вирішені.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): рішення ГС ДЕРЖ
5. Дата порушення: 29.03.2026
Холмс от я тебе не розумію, кажеш нема порушень? Та від тебе порушення на кожному кроці оформлюючи мене допустив купу порушень і не поважно спілкувався. У тебе з кожною фракцією конфлікт. Подумай проблема не в людях а в тобі. А згідно Положення про Кабінет Міністрів в законодавстві сказано що може вносити зміни до Кадрового Аудиту. Відбувай на гражданці.

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Рішення Головного Слідкуючого було прийнято після розгляду ситуації та ґрунтується на чинному внутрішньоігровому законодавстві, яке передбачає повноваження відповідних посадових осіб на кадрові рішення; оцінка доцільності самих законів або їх змісту не входить до компетенції адміністрації у рамках розгляду скарг, а твердження щодо провокацій не підтверджені доказами; підстав для перегляду звільнення або втручання в рішення Головного Слідкуючого немає

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі