Розглянуто Масові порушення//СБУ//Non RP Держ//ТІЛЬКИ ДЛЯ ГА//ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
594
Реакції
1,109
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Максим Долар
2. Нікнейм порушника:Міка Малюк//Лера Малюк
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Я рухався через блок-пост, побачив стрій співробітників СБУ та зупинився. Перебуваючи у своєму автомобілі з закритими вікнами та дверима, я сказав фразу собі під ніс. Яким чином це могли почути співробітники — невідомо.
Після цього співробітник Міка Малюк почала поводитися неадекватно: використовувала нецензурну лексику та ображала мене.
Далі, без жодних підстав, співробітниця СБУ відкрила по мені вогонь. Намагаючись втекти, я випадково здійснив наїзд на людину, після чого втратив керування, вилетів з автомобіля та потрапив до лікарні.
Після виходу з лікарні я повернувся на блок-пост, де по мені одразу повторно відкрили вогонь, після чого мене витягнули з автомобіля без жодної РП-відігровки та незаконно затримали.
Під час затримання:

1.мені не представилися;
2.не повідомили причину затримання;
3.не зачитали права (Міранду).

На мої запитання відповідали, що я нібито "провокував держслужбовця", що не відповідає дійсності.
Лише після передачі мене співробітнику Михайлу Малюку було зачитано Міранду, що вже є порушенням процесуальних норм.
Також під час доставки до ГУ НПУ Києва:

1.мене декілька разів знімали з супроводу без РП-відігровки;
2.відбувалися численні порушення процесу.

У кабінеті під час передачи процесцальних дії = співробітниця некоректно використала RP-команду написав через /me передаю Михайло Малюк,
що є неправильною РП-відігровкою передачі особи.Також вони ніяк не відіграли що витягнули карту памяті з боді камери щоб передати процесцальні дії.
Відео доказ:
тик
Тайм-код:
0.44- Образа. 0.52- Відкрила вогонь. 1.20-Відкриття вогню по машині. 1.27-Витягнули з авто без РП відігровки. 3.33- Витягнула з машини без РП відігровок та не відіграла що взяла під руку. 4.05- Зняла супровід без РП відігровки. 4.20 Неправильно відіграла через /me. 4.34- Взяла в супровід без РП відігровки. 4.42- Зняла супровід без РП відігровки. 4.51- Взяла в супровід без РП відігровки. 5.02- Зняла супровід без РП відігровки. 6.18- Говорит что ему передали докази хоча РП відігровки не було.

Порушення:

• Відкриття вогню без причини
  • NonRP (відсутність відігровок)
  • Порушення процесуальних дій
  • Несвоєчасне зачитання Міранди
  • Образлива поведінка
  • Порушення правила UG - 5.21. "Неправильне використання /me /do /try" - Заборонено неправильне використання команд /me /do /try. 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.
  • Порушення правила Держ.Орг-2.4. Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана. 2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення 2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС. 2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
6. Дата порушення:31.03.2026
ХОЧЮ ЩОБ ЦЮ СКАРГУ ПЕРЕВІРИВ ГА//ЗГА

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,452
Реакції
1,360
Бали
253
Вітаю, ознайовшись з скаргою виношу вердикт:
Гравцю Кіріл Гайдар [42276] буде проведено бесіду, щодо правельності відігровки під час витягання гравця.
Гравцю Лера Малюк [61545] буде видано догану за відсутність доказів та незачитування прав.
Гравцю Міка Малюк [59881] буде видано мут на 35 хвилин за порушення пункту правил UKRAINE GTA:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
Гравцю Максим Долар [44928] буде видано мут на 80 хвилин за порушення пунктів правил UKRAINE GTA:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо.
Додатково, згідно історії покарань, гравець Максим Долар [44928] отримає покарання блокування 2 дні за порушення пункту правил UKRAINE GTA:
6.35. Заборонено зловживати порушеннями правил сервера, на розсуд головної адміністрації.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі