Розглянуто Оскарження Для ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Гру 2025
Дописи
30
Реакції
15
Бали
11
1 Артем Фраер
2 Ілля Дороженко
3.Ми викликали Адміністрацію щоб задати декілька питань стосовно гри та багаюза нас почав дбшить гравець після цього гравець провокував нас тим що дбшив після чого я вбив гравця Ілля Дороженко посадив мене за дм на 60 хв а гравець який провокував та дбший не був наказаний! Після чого я викликав адміна Іллю Дороженко щоб запитати чому не відкинули того грався за дб після чого адміністратор начав казати що він «не бачив повної ситуації» після чого я питаю то якщо ти не бачив повної ситуації нашо мене посадив Після чого він мене заблокував за не поважне ставлення до адміністрації хоча за це видається мут на 30-60 хвилин
4. https://ru.files.fm/u/u2dzkx9aym
5.31.03.2026

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Адміністратор дійсно виніс покарання за ДМ без повного спостереження за ситуацією, також відсутність покарання для другого гравця при наявності ознак порушення є помилкою адміністратора, разом з тим блокування за "неповажне ставлення" є некоректним, оскільки зазначена фраза не тягне на бан та підпадає максимум під покарання у вигляді муту, відповідно адміністратору буде вказано на помилки та проведено бесіду.
Покарання буде знято.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі