Розглянуто Скарга керівнику проєкту Олегу Галицькому на рішення ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
1. Ваш нікнейм: 105650
2. Нікнейм адміністратора: ГА - ЗГА
3. Суть скарги:
Скаргу на рішення ГА та ЗГА

На розгляд керівнику проєкту Олегу Галицькому.

Я зловив віллу вчора, приблизно о 07:40 ранку. Визнаю, що використав пасивний режим і розумію, що це є порушенням правил сервера. Проте покарання, яке мені видали, є надмірним, необґрунтованим і непропорційним. Мені видано блокування на 60 днів за багоюз на зльоті, що значно перевищує строки, передбачені правилами.

Навіть у випадках серйозних порушень від гравців, які не дотримуються термінів на лідерках фракцій, зазвичай дають максимум 25–30 днів. У моєму випадку видано 60 днів, що є явно необґрунтованим і не відповідає жодним нормам справедливості. Таке блокування фактично паралізує два місяці реального часу гравця, що є надмірним і непропорційним.

Під час обговорення у войсі я жартівливо сказав, що, звісно, буду використовувати пасивний режим. Це була легка, жартівлива репліка, яка не змінює суті порушення і не може слугувати приводом для настільки суворого покарання.

Вважаю, що рішення ГА та ЗГА було необґрунтованим і потребує пояснень. У зв’язку з цим прошу надати чітке роз’яснення або пояснення причин виданого покарання, а також прошу щоб подібні випадки у майбутньому були розглянуті з більшою увагою до правил сервера та принципів справедливості.

Прошу, щоб це звернення та його розгляд стосувалися виключно Керівника Проєкту Олега Галицького, і чекаю відповіді саме від вас щодо даного питання.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тема 'Не згоден' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Не-згоден.384754/

1000047146.jpg

5. Дата порушення: 30.03.26

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,316
Реакції
5,036
Бали
253
Вітаю!

З вами було проведено розмову в голосовому каналі, вам задали питання "Чи будете далі використовувати", ваша була "Так буду використовувати", тому ваше покарання додатково було збільшено для розуміння вашого порушення та дій.

Відбувайте покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі