Схвалено Петиція щодо видачі подяки від Президента Арсену Бондару.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Джонсон

Центральна Україна [01]
Реєстрування
16 Вер 2025
Дописи
32
Реакції
25
Бали
23
Арсен Бондар - єдиний з вищого складу МОЗ який залишився на посту охорони здоров'я нашої держави!
Кожен день він проводить різні акції та лікування громадян самостійно, постійно співпрацює з державними організаціями та проводить різноманітні заходи щодо покращення здоров'я. Завжди готовий допомагати, з великим бажанням допомогти ставиться до своєї роботи.
Справді людина яка поважно ставиться до своїх обов'язків!
Попрошу у цій петиції Президенту звернути увагу на даного Працівника з великої букви та видати відповідне нагородження!

Останнє редагування:

Андрій Гащук ꑭ

Екс Полковник - НПУ Центральна Україна | 01 |
Реєстрування
3 Лют 2026
Дописи
20
Реакції
20
Бали
8
Підтримую петицію! ЗА!

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,395
Реакції
1,628
Бали
253
Дуже гарна ідея!

Нікіта Родителев

З-Н КР|СБУ Центральна Україна
Реєстрування
15 Січ 2025
Дописи
152
Реакції
249
Бали
108
Вік
23
Арсен Бондар - єдиний з вищого складу МОЗ який залишився на посту охорони здоров'я нашої держави!
Кожен день він проводить різні акції та лікування громадян самостійно, постійно співпрацює з державними організаціями та проводить різноманітні заходи щодо покращення здоров'я. Завжди готовий допомагати, з великим бажанням допомогти ставиться до своєї роботи.
Справді людина яка поважно ставиться до своїх обов'язків!
Попрошу у цій петиції Президенту звернути увагу на даного Працівника з великої букви та видати відповідне нагородження!
Вітаю!
Врахувавши вашу петицію та особисто поспілкувавшись з Головним лікарем , надаю вам офіційну відповідь

ВІДПОВЬ НА ПЕТИЦІЮ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі