Alexxx777
Козак
- Реєстрування
- 15 Лют 2025
- Дописи
- 70
- Реакції
- 22
- Бали
- 13
- Нікнейм адміністратора: Данил Волошин
- Особистий нікнейм: Олександр Шуллер
- Суть скарги:Я дуже жалкую за те, що причинив вам біль і занепокоєння своїми діями (чи словами). Розумію, що мої вчинки були непростим випробуванням для вашого
терпіння, і я відчуваю сором і жаль за те, що наша спілкування були на це налякані. Вибачте, будь ласка, за мою необдуманість, за відсутність
толерантності і розуміння, за всяке образливе слово чи крок, які могли вразити ваші почуття. Зобов'язуюсь виправити свої помилки і навчитися бути кращою
версією себе. Бажаю пробачення та можливості знову побудувати довіру та розуміння між нами. Ваша дружба/кохання/підтримка значить для мене
надзвичайно багато, і я хотів/хотіла б зберегти її у своєму житті. Дякую за вашу терпимість і розуміння. Я сподіваюсь, що ми зможемо пройти крізь цей
випробування разом і стати ще міцнішими. З повагою и прошу зняти бан !!! Пане Волошин дав правильно ! Але було пере видано Виктория Кизима пересмотрела и выдала по максимум !!!! Бо я ее подругу хотел женится а у нее есть муж это Блак Тарас !!! И это было по блату!!! Темболеее в жалобе на меня обрезки !!! нет полной видео фиксациии !!! Не достаточно доказательств и это первый раз мой !! И последний раз ! Была провокация жосткая со стороны игрока который подал жалобу !!! Мова не мае значення !!! Главное бути людиною!!! А не кричать в игре я такой сякой ((( Берегите себя и близких"!!!!