Зачинено Оскарження Андрей Берлинов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alexxx777

Козак
Реєстрування
15 Лют 2025
Дописи
70
Реакції
22
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Данил Волошин
  2. Особистий нікнейм: Олександр Шуллер
  3. Суть скарги:Я дуже жалкую за те, що причинив вам біль і занепокоєння своїми діями (чи словами). Розумію, що мої вчинки були непростим випробуванням для вашого

терпіння, і я відчуваю сором і жаль за те, що наша спілкування були на це налякані. Вибачте, будь ласка, за мою необдуманість, за відсутність

толерантності і розуміння, за всяке образливе слово чи крок, які могли вразити ваші почуття. Зобов'язуюсь виправити свої помилки і навчитися бути кращою

версією себе. Бажаю пробачення та можливості знову побудувати довіру та розуміння між нами. Ваша дружба/кохання/підтримка значить для мене

надзвичайно багато, і я хотів/хотіла б зберегти її у своєму житті. Дякую за вашу терпимість і розуміння. Я сподіваюсь, що ми зможемо пройти крізь цей
випробування разом і стати ще міцнішими. З повагою и прошу зняти бан !!! Пане Волошин дав правильно ! Але було пере видано Виктория Кизима пересмотрела и выдала по максимум !!!! Бо я ее подругу хотел женится а у нее есть муж это Блак Тарас !!! И это было по блату!!! Темболеее в жалобе на меня обрезки !!! нет полной видео фиксациии !!! Не достаточно доказательств и это первый раз мой !! И последний раз ! Была провокация жосткая со стороны игрока который подал жалобу !!! Мова не мае значення !!! Главное бути людиною!!! А не кричать в игре я такой сякой ((( Берегите себя и близких"!!!!

Вкладення

• Снимок экрана (67).png
    Снимок экрана (67).png
    787.4 Кб · Перегляди: 30
Реєстрування
8 Гру 2025
Дописи
25
Реакції
13
Бали
8
разблокайте будь ласка Олександра Шуллера, його спровокував той тіп, я згоден Шуллер теж не правий, но другий шанс треба людині давати, фрапс обрізаний не повний, Саня дуже хороша людина, він дуже близкий друг мені, він ніколи такого робити більше не буде, його дуже сильно спровокували, розблокуйте будь ласка Олександра, він осознав більше такого не буде робити!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі