Соломійка Копійка
сама по собі
- Реєстрування
- 23 Сер 2024
- Дописи
- 23
- Реакції
- 69
- Бали
- 18
1. Discord сервер(-и):01,02,03,04,05,06
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: d11vaa
4. Суть звернення:
Звертаюся до адміністрації сервера з приводу мого перманентного бану за порушення правила P.15.1.
Я визнаю свою провину та розумію, що мої дії були неправильними і порушили правила сервера. На той момент я вчинила необдумано і не замислилася над наслідками.
Мені щиро шкода за ситуацію, яка сталася. Я зробила висновки та усвідомила свою помилку. Обіцяю, що надалі буду дотримуватися всіх правил і поводитися адекватно.
Прошу дати мені ще один шанс і розглянути можливість розбану. Я хочу повернутися до спільноти та більше не допускати подібних порушень.
Дякую за розгляд моєї заявки.
5. Докази (скріншоти/відео): тиць
6. Дата видачі покарання: 1/30/26 16:03
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: d11vaa
4. Суть звернення:
Звертаюся до адміністрації сервера з приводу мого перманентного бану за порушення правила P.15.1.
Я визнаю свою провину та розумію, що мої дії були неправильними і порушили правила сервера. На той момент я вчинила необдумано і не замислилася над наслідками.
Мені щиро шкода за ситуацію, яка сталася. Я зробила висновки та усвідомила свою помилку. Обіцяю, що надалі буду дотримуватися всіх правил і поводитися адекватно.
Прошу дати мені ще один шанс і розглянути можливість розбану. Я хочу повернутися до спільноти та більше не допускати подібних порушень.
Дякую за розгляд моєї заявки.
5. Докази (скріншоти/відео): тиць
6. Дата видачі покарання: 1/30/26 16:03