Розглянуто Особисто для Галицького. За що варн?ГА видав мені варн абсолютно безпідставно і не хоче надати докази.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
1. Ваш нікнейм: Володимир Новінський
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
3. Суть скарги: Шановний Олегу Галицький, учора я побачив оповіщення що Андрій Берлінов видав мені варн за те, що я начебто вийшов з гри під час затримання. Далі я пішов в ДС спитати у ГА за що було видане покарання, я півгодини сидів у войсі він так і не зайшов, від нього тотальний ігнор, зате покарання видав. Після цього, я написав йому в ТГ і він написав що видав варн за те, що я протягом двох днів виходив під час затримання. Я попросив надати докази порушення, від нього знову ігнорування. Як так? Видав покарання невідомо за що. На мене немає жодної скарги на форумі, жодної, по - друге, я взагалі не знаю за що конкретно було видане покарання і в тексті видачі покарання написано за вихід без якоїсь скарги. Нехай надасть докази за що видав покарання або нехай знімає варн. Що це за відношення?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 01.04.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,636
Реакції
1,081
Бали
253
Вітаю
6.44. Заборонено виходити з гри так званим “вильотом”, 2 та більше раз протягом 7 днів буде вважатись “Виходом під час арешту / затримання тощо”.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі